Coșmarul prin care a trecut o fată de 15 ani înainte să fie găsită spânzurată

luni, 18 mai 2020, 12:55
2 MIN
 Coșmarul prin care a trecut o fată de 15 ani înainte să fie găsită spânzurată

Georgiana Denisa Unchiaşu, în vârstă de 15 ani, din localitatea vâlceană Oteşani, a fost dată dispărută în urmă cu o săptămână de către părinţi. Vineri, adolescenta a fost găsită spânzurată într-o pădure din localitate.

Luni, 11 mai, tatăl unei adolescente din Oteşani – Vâlcea a sunat la 112 pentru a sesiza dispariţia fiicei sale – Georgiana Denisa Unchiaşu, la două zile după ce aceasta nu s-a mai întors acasă. Căutările au fost demarate imediat de Secţia 7 Poliţie Rurală Măldăreşti cu sprijinul colegilor din cadrul Serviciului Criminalistică – Persoane Dispărute al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Vâlcea.

Timp de cinci zile, poliţiştii au căutat în toată localitatea, au audiat zeci de martori, au scos apa din fântâni cu ajutorul pompierilor, fără rezultat. Până vineri, 15 mai, când o localnică plecată după ierburi medicinale a găsit cadavrul fetei căutate într-o pădure de pe dealurile din Oteşani. Adolescenta a fost găsită spânzurată de un copac.

Surse din anchetă au dezvăluit că au aflat cum a decurs, în mare parte, ultima zi din viaţa Georgianei Unchiaşu. Astfel, sâmbătă, 9 mai, Suzi, aşa cum o cunoşteau cei din localitate, a cerut voie mamei sale să meargă să cumpere o îngheţată şi nu s-a mai întors. A plecat de fapt la o întâlnire cu o vecină, al cărei prieten venise la ea dintr-o localitate învecinată, deşi era stare de urgenţă din cauza pandemiei de coronavirus. Acesta a convins o cunoştinţă, un bărbat căsătorit, cu trei copii acasă, să-l ducă până în Oteşani, cu maşina, sub promisiunea că-i va găsi şi lui o fată.

Ulterior, acesta din urmă a încercat să-i convingă pe poliţişti că el nu s-ar încurca, la vârsta lui, cu un copil, dar faptele spun cu totul altceva. Cei patru s-au dus pe deal, într-o zonă ferită de ochii lumii, aproape de comuna Tomşani şi au început să consume alcool. Li s-au alăturat încă doi tineri, din care unul era fost amic al Georgianei, iar ce a urmat, este lesne de înţeles. Nu este însă clar de ce Georgiana nu s-a întors apoi acasă.

În plus, în telefonul fetei au fost descoperite mesaje în care ea povestea unui amic faptul că a fost violată de tată şi că mama ştia despre acest lucru, dar nu are ce să facă. Se pare că şi alţii mai ştiau despre calvarul pe care-l trăia adolescenta din cauza părinţilor.

Aflați amănunte de pe adevarul.ro.

Comentarii