Advertorial

Cum alegi un sistem de supraveghere video pentru exterior?

luni, 10 decembrie 2018, 16:01
3 MIN
 Cum alegi un sistem de supraveghere video pentru exterior?

Esti hotarat sa achizitionezi un sistem supraveghere video exterior performant, dar ai nevoie de un ghid practic pentru a sti ce criterii sunt esentiale atunci cand faci o astfel de alegere?

Pe cat de repede avanseaza tehnologia, pe atat de greu devine sa tii pasul cu terminologia si cu intelegerea avantajelor pe care le poate aduce. Nu te ingrijora! Am creat acest ghid pentru tine, tocmai pentru a te ajuta sa faci cea mai buna alegere atunci cand vine vorba de un sistem supraveghere video exterior.

Cele mai comune intrebari pe care si le pun clientii inainte de a cumpara un sistem de supraveghere video exterior

Pentru a-ti veni in ajutor, am raspuns la cele mai comune intrebari pe care le adreseaza, in general, un cumparator, atunci cand decide sa faca acest tip de achizitie, pentru ca tu sa regasesti raspunsurile esentiale.

In primul rand, din ce este compus un sistem de supraveghere video pentru exterior?

Acest lucru poate depinde de producator, de model, de tipul sau scopul pentru care ai achizitionat sistemul de supraveghere. Cel mai adesea, un sistem complet de supraveghere video pentru exterior (care include si accesoriile) este compus din urmatoarele elemente ale echipamentului:

  • un hard-disk special pentru sistemul de supraveghere;
  • un DVR;
  • una sau mai multe camere care inregistreaza;
  • o sursa de alimentare;
  • un adaptor metalic;
  • cabluri;
  • mufe pentru alimentarea camerelor.

Ce functionalitati sunt esentiale la un sistem de supraveghere pentru exterior?

Iata cateva dintre cele mai frecvente functionalitati cautate, de regula, la camerele pentru exterior:

  • functia de infrarosu pana la 100 de metri: care iti va oferi imagini de cea mai buna calitate, clare, suprinse pe timpul noptii, chiar si pe lumina 0, la o distanta ce poate atinge pana la 100 de metri;
  • zoom optic motorizat: cu ajutorul caruia vei putea sa reglezi unghiul de la distanta, pentru a acoperi toata zona pentru supraveghere, si vei putea face reglajul chiar si de pe telefonul mobil;
  • filtru ir mecanic: care va imbunatati calitatea imaginii atat pe timp de zi, cat si pe timp de noapte;
  • functia antivandal: un avantaj esential atunci cand vorbim de camerele video pentru exterior, pentru ca presupune existenta unor caracteristici specifice anti-infractiuni (ca de exemplu: rezistenta materialelor din care este construita camera video, astfel incat sa nu poata fi usor distrusa de catre rauvoitori sau incastrarea suruburilor de securitate, ce nu permite reglarea camerei intr-un alt unghi, care sa evite zona atacata de persoane rau intentionate);

 

Cat costa un sistem de supraveghere video pentru exterior?

Costul de achizitie al unui asemenea sistem variaza, de la un producator la celalalt, de la numarul de camere, pana la tipurile de avantajele tehnice pentru obtinerea securitatii. Trebuie sa stii, insa, ca exista pe piata o oferta bogata si variata de produse, adaptata la buzunarul oricarui cumparator, caci preturile acestor tehnologii a scazut considerabil fata de primii ani de la lansarea lor pe piata, devenind accesibile.

 

De unde pot cumpara un astfel de sistem, avantajos din punct de vedere calitate – pret?

O recomandare este sa apelezi la cei mai buni profesionisti din domeniu. E-camere.ro comercializeaza sisteme de supraveghere ale celor mai renumiti producatori, avand totodata promotii si reduceri, oferind numeroase avantaje pentru cumparatori. E-camere.ro pune  aici  la dispozitia persoanelor interesate cea mai complexa gama de produse destinate sigurantei si explica, in detaliu, beneficiile, caracteristicile si specificatiile fiecarui sistem, fiecarei camere sau accesoriu.

Comentarii