Cum se trag sforile de la Iaşi în politichia mare de la Bucureşti, cu doi foşti colegi de liceu

miercuri, 03 iunie 2020, 01:50
2 MIN
 Cum se trag sforile de la Iaşi în politichia mare de la Bucureşti, cu doi foşti colegi de liceu

Tot mai interesante detaliile ce ies la iveală, pe ici pe colo, în campania asta pe care rectorul de la “Cuza”, dom’ Tudorel, a demarat-o pentru a-şi spăla imaginea terfelită public în ultimii ani, de om de paie al marilor penali ai ţării, ajuns, iată, să conducă fără probleme cea mai veche universitate din ţară. 

E clar acuma că ceva nu se leagă în aceste două ipostaze, şi că realizează şi el asta. Dar să crezi că o rezolvi cu astfel de poveşti, asta chiar că sună ca naiba. În fine, haideţi să revenim la oiţele noastre! Nu că ne-ar interesa prea mult cum ne spune el că l-au forţat penalii să facă aia şi să nu facă ailaltă: astea poate fi adevărat, că tot nu-l absolvă de vini, politice sau apolitice. Iată altceva interesant: cum a ajuns efectiv menistru reftorul ieşean!

Povestit chiar de el: “În februarie 2017, la Rectorat a venit Varujan Vosganian. Mi-a dat telefon, căci ne cunoşteam, este vrâncean, a făcut liceul în acelaşi timp cu mine. A vrut o discuţie cu mine la Rectorat. A spus «Eu vin în numele alianţei, să vă propună să deveniţi ministru». Zic – lăsaţi-mă să mă gândesc o săptămână. «Bine, zice, dar dacă e Da, veniţi la Bucureşti, să vorbiţi cu domnul Tăriceanu, cu domnul de la PSD (Liviu Dragnea. n.n.) etc.”.

Restul, ştiţi voi vorba aia: e cancan politic. Altceva ne-a atras însă atenţia, şi care zău că nu ştiam: deci con-liceeanul Varujan a fost acela… Hopaa!?
PS: Care mai sunt sforarii implicaţi aicea? Gurile rele zic ceva de un anume Felu. Hmm, parcă ne spune ceva numele…

Republicare foto, la cererea cetitorilor noştri!

Facem pe azi o micuţă excepţie şi, la cererea unora dintre cetitori, republicăm poza asta de mare audienţă, cu şefii PSD din Moldova reuniţi zilele trecute cu şefii de partid.

Motivul: de ce îi dăm pe liberali că stau fără mască şi fără respectarea distanţei, şi nu-i dăm şi pe pesedişti? Iaca, îi dăm. Şi punem şi una din poantele făcute la poza asta: “Mişto fotografie, lipseşte doar Ali Baba…”

**** PONT ****

Materialele de mai sus sunt o parodiere umoristică a realităţilor ieşene şi naţionale, realităţi care sunt tratate la modul cel mai serios în articolele de news ale ediţiei noastre. Orice asemănare cu oameni şi fapte din viaţa reală poate fi, aşadar, pur întâmplătoare.

Comentarii