Cursuri de limbi străine, contra cost, la UAIC

vineri, 10 septembrie 2021, 01:50
1 MIN
 Cursuri de limbi străine, contra cost, la UAIC

Universitatea "Alexandru Ioan Cuza" din Iaşi (UAIC) lansează posibilitatea, începând cu această săptămână, pentru persoanele care vor să studieze limbi străine, să se înscrie la Centrul de Limbi Străine şi Formare Continuă al universităţii, care funcţionează sub coordonarea Facultăţii de Litere. Înscrierile se pot face zilnic la biroul de la Librăria "Orest Tafrali" din Corpul A, dar şi online, prin trimiterea unei solicitări la adresa de email office@conventus.ro. 

Tarifele variază în funcţie de nivel şi de tipul limbii, existând două categorii: liceenii, studenţii, masteranzii, doctoranzii şi angajaţii UAIC plătesc un tarif redus, în timp ce salariaţii din altă parte plătesc o sumă mai mare. Astfel, pentru franceză, italiană şi spaniolă, 30 de ore pe nivel, prima categorie achită 370 de lei, în timp ce a doua trebuie să dea 620 de lei.

Pentru limba engleză, unde se fac pregătiri timp de 50 de ore/nivel, sumele sunt 590 şi 990 de lei. La germană, unde sunt cele mai multe ore – 76 la număr, tarifele sunt cele mai mari: liceenii şi cei de la UAIC plătesc 930 de lei, în timp ce salariaţii din afara universităţii au o taxă de 1.550 de lei. Conform anunţului oficial, se vor face câte două şedinţe a câte două ore pe săptămână, în intervalul orar 16.00 – 18.00 sau 18.00 – 20.00. 

Comentarii