Advertorial

Dacă ai câștiga câteva mii de euro pe lună, ce ai face cu ei? (P)

vineri, 21 ianuarie 2022, 02:50
4 MIN

Ți-ai dorit dintotdeauna să ai bani? Să faci ce vrei cu ei? Normal, cine nu-și dorește asta? Marea problemă e cum să faci rost de ei.

Căci, dintr-un job obișnuit în Iași, câștigi maxim 1.500-1.800 de lei. Dacă ai norocul să găsești un job disponibil.

Așa că ai fost nevoită să tot amâni momentul acela de vis, în care poți merge la mall să-ți cumperi ce vrei. Ei bine, îți dăm o veste bune: s-ar putea ca momentul respectiv să fie mai aproape decât crezi!

Acum te poți angaja ca model de videochat în Iași și aspirațiile tale devin realitate! Vrei să afli mai multe detalii despre asta? Ne bucurăm să ți le oferim noi!

La Preziosa câștigi între 200 și 2.715 lei pe zi!

Lucrurile astea devin repede realizabile când te angajezi ca model la Preziosa. Ca să-ți faci imediat o idee, în medie, modelele de la noi câștigă între 200 și 2.715 lei pe zi. Deci sunt o mulțime de bani în fiecare lună de care poți dispune așa cum vrei tu.

Din nou, ca să-ți dăm cifre concrete și nu promisiuni, îți spunem deschis care e oferta noastră când te angajezi la Preziosa. În primele 14 săptămâni, îți dăm comisionul excepțional de 70%! Ăsta e cel mai înalt nivel de comision pe care îl poți primi în videochatul din Iași.

În plus, pe perioada celor 14 săptămâni, în facem plata banilor la zi. Astfel, te poți bucura imediat de ei. Programul de lucru e normal, ca la orice alt job: lucrezi 8 ore online pe zi, 5 zile consecutive. Apoi ai 2 zile libere.

După cum vezi, chiar de la începutul colaborării noastre, ai și bani și timp liber suficient pentru a te bucura de succesul tău. Ai șansa să te plimbi relaxată prin mall și să-ți iei ce-ți dorești. Pentru că meriți.

Preziosa este cel mai discret studio de videochat din Iași. Așa că jobul ăsta va rămâne secretul tău. De administrarea sa ne ocupăm noi, o echipă exclusiv feminină, care are în grijă și studiourile Heylux și Lucky Studio, integrate în compania Lucky Group.

Așadar, faci bani într-un mediu în care e promovată feminitatea și discreția. Ai liniștea că faci bani fără să te deranjeze nimeni. Toată lumea te ajută, îți arată cum să faci mai mulți bani. Și îți dă încrederea că poți să ajungi cât de sus vrei.

Pregătește-te de shopping!

Cu toți banii pe care îi câștigi din videochat în Iași, ai ocazia să-ți dai frâu liber imaginației. Visai la o anumită pereche de pantofi? O poți avea chiar acum! Sperai să ai și tu un telefon nou, cu cameră performantă? Acum ai ocazia să-ți faci și tu filmulețe pentru Tik-Tok.

E ca și cum ți s-ar deschide toate porțile viselor. Ai șansa să-ți iei orice fel de parfum sau cosmetice. Deși la Preziosa oricum îți garantăm machiajul gratuit zilnic. Dar e bine să fii aranjată ca femeie și în viața privată.

La fel e cu hainele. De acum îți permiți ținute de la branduri renumite. Îți recomandăm să investești în direcția asta și pentru tine, ca să te simți frumoasă, dar și pentru job. Când apari online, pe un site de videochat, îmbrăcată spectaculos, membrii îți vor da și mai mulți bani.

Oricând ai nevoie de ajutor și consultanță în direcția asta, te sprijinim cu drag. Cele 14 colege din echipa de training Preziosa abia așteaptă să-ți arate opțiuni de ținute și lenjerie de calitate. Tot ele le comandă pentru tine, ca să-ți economisească timpul.

Ce ai tu de făcut este să te concentrezi pe job și să faci tot mai mulți bani. Când ai mii de euro, te poți bucura și mai mult de haine, de bijuterii, de petreceri în timpul tău liber.

Mai departe, ai șansa să îți cumperi chiar și o mașină. Multe alte modele de la Preziosa învață pentru examenul de carnet auto și abia așteaptă să fie șoferițe. La fel poți și tu.

În fapt, poți orice. Cu banii și libertatea pe care ți-o dau ei la Preziosa, îți împlinești orice vis. Facem chiar planuri, cu etape, ca să ajungi mai repede la el, dacă e unul mai ambițios. Doar spune-ne ce-ți dorești și lucrăm împreună pentru realizarea sa.

Hai să începem însă cu începutul! Sună-ne chiar acum la Preziosa, să te invităm la studio. Ne cunoaștem, ne spui care sunt aspirațiile tale și dăm startul unui parteneriat de succes împreună. Te așteptăm cu mare drag la noi!

Telefon:  0740.234.235

Comentarii