Descoperirea șocantă făcută de criminaliști în cazul celor cinci frați morți

luni, 07 septembrie 2020, 12:30
2 MIN
 Descoperirea șocantă făcută de criminaliști în cazul celor cinci frați morți

Procurorii din orașul Solingen, aflat în vestul Germaniei, au început o anchetă privind săvârșirea infracțiunii de omor în cazul celor cinci copii găsiți morți într-un apartament, după ce autopsiile au stabilit că aceștia au fost sedați și sufocați.

Autoritățile din Renania de Nord-Westfalia au formulat cinci acuzații de crimă și au emis un mandat de arestare pe numele mamei celor cinci copii, o femeie de 27 de ani, care, în momentul de față, primește îngrijiri medicale după ce a sărit în fața unui tren.

„Cinci copii din Solingen au murit într-un mod tragic, îngrozitor”, a declarat într-o conferință de presă Robert Gereci, polițistul care conduce ancheta în acest caz. „Poliția a găsit cinci copii morți, într-un apartament dintr-o casă mare”.

Gereci a mai spus că cei cinci copii sunt frați, trei fete și doi băieți, cu vârstele de 1, 2, 3, 6 și 8 ani. Criminaliștii spun că toți au murit în noaptea de miercuri spre joi, săptămâna trecută.

Criminalistul Marcel Maierhofer a declarat că autopsiile copiilor au indicat că aceștia au fost sedați și sufocați.

Copilul cel mare al femeii, un băiat de 11 ani, s-a dus joi dimineață la școală, ca de obicei. Mama a sunat la școală în timpul zilei și a spus că vrea să-l învoiască invocând un deces în familie. Ulterior femeia s-a dus în gara Düsseldorf, unde a sărit în fața unui tren, aparent „cu intenția de a se sinucide”, a spus Maierhofer.

Bunica copiilor, care locuiește într-un alt oraș, a alertat poliția cu privire la o posibilă crimă joi după amiază, după ce a primit mai multe mesaje îngrijorătoare de la fiica ei, foarte zdruncinată în urma despărțirii de soțul ei și, în același timp, tatăl celor patru copii mai mici.

Comentarii