Dezvoltator imobiliar arestat după ce a sechestrat un agent al firmei Uşi365

sâmbătă, 10 iunie 2023, 01:50
2 MIN
 Dezvoltator imobiliar arestat după ce a sechestrat un agent al firmei Uşi365

Unul dintre dezvoltatorii care construiesc blocuri în zona Vişani şi un acolit al său au fost arestaţi zilele trecute după ce au sechestrat un agent al firmei Uşi365. Pe data de 20 mai, Marius Ciprian Crîşmaru, zis Boris, s-a întâlnit cu agentul Emil Bejan pe care l-a închis într-un imobil aflat în construcţie, în Vişani, iar aici, l-au bătut şi l-au ameninţat cu moartea. Bătaia a fost filmată de către acolitul imobiliarului şi înregistrarea a fost găsită în telefon de către anchetatori.

 Bejan, bărbatul de 42 de ani, semnase un contract cu dezvoltatorul imobiliar, în care s-a angajat să monteze uşile a două blocuri. La recepţia lucrării, însă, dezvoltatorul s-a arătat profund nemulţumit: l-ar fi chemat pe bărbat într-un apartament din acest bloc ca să îi ceară socoteală pentru că nu ar fi fixat uşile din apartamente. În plus acesta a fost nemulţumit pentru că nu ar fi terminat la timp lucrarea.

„Ar fi încuiat uşa de acces şi astfel ar fi lipsit victima de libertate în mod ilegal timp de aproximativ 10 minute, interval în care a şi lovit- o cu pumnii şi picioarele peste faţă şi corp. Înainte să elibereze persoana vătămată, inculpatul ar fi ameninţat-o cu moartea împortiva sa şi familiei sale pentru a nu sesiza organele de poliţie”, a precizat Ştefan Fânariu, reprezentant al Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi.

„Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Iaşi efectuează cercetări într-un dosar penal întocmit sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal, lovire sau alte violenţe şi şantaj, fapte ce ar fi fost comise la data de 20 mai, într-un imobil de pe raza municipiului Iaşi. Astfel, pe parcursul cercetărilor, cu sprijinul luptătorilor SAS, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale au efectuat trei percheziţii domiciliare fiind ridicate mijloace materiale de probă. La data de 7 iunie, în baza probatoriului administrat în cauză, cei doi bărbaţi dintre care unul bănuit de comiterea celor trei fapte, iar celălalt bănuit de complicitate la comiterea infracţiunii de lovire sau alte violenţe şi lipsire de libertate în mod ilegal au fost reţinuţi de poliţişti pentru 24 de ore”, a precizat Anca Vâjiac, din cadrul Poliţiei Iaşi.

„Clientul meu, de la momentul respectiv merge la psiholog. Este o experienţă traumatizantă pentru oricine să fii lipsit de libertate 10 minute şi în această perioadă să fii bătut, ulterior să îţi fie ameninţată familia şi copilul”, a spus Bogdan Fotea, avocatul victimei. „Sunt invenţii pure ale părţii vătămate, sunt declaraţii bombastice, prezentate într-o plângere penală”, a replicat Răzvan Mihalache, avocatul lui Boris. 

 

 

Comentarii