Dragnea are mai multe hernii la coloană. Avocata sa spune că situația s-a agravat

joi, 10 septembrie 2020, 09:44
1 MIN
 Dragnea are mai multe hernii la coloană. Avocata sa spune că situația s-a agravat

Avocata lui Liviu Dragnea, Flavia Teodosiu, a anunţat, joi, într-o declaraţie de presă, că acesta are mai multe hernii la coloană, afecţiune care s-a agravat.

”Înaintea convorbirii private pe care a avut-o în mediul online, domnul Dragnea a făcut o cerere către Departamentul Medical în care solicita să fie programat la un consult la Spitalul de Ortopedie Foişor, deoarece durerile din zona lombară se agravaseră, coborau pe picior, simptom care semnala agravarea acestui diagnostic”, a afirmat avocata fostului lider al PSD.

Dragnea a cerut ca costurile care vor exista să fie suportate de către el.

”Cererea a fost aprobată de către Departamentul Medical, programarea a fost stabilită, hârtiile au fost trimise ulterior la conducerea unităţii de detenţie pentru a organiza transportul la consult. Domnul Dragnea, însă, din păcate, nu a fost transportat la spital nici până astăzi, neprimind niciun fel de explicaţie în acest sens. Este important să menţionez că convorbirea online pe care a avut-o a fost făcută publică în 25 iunie, iar programarea la spital pentru consult fusese stabilită pentru 30 iunie. După ce convorbirea online pe care a avut-o a fost făcută publică, i s-a comunicat că nu va mai fi scos la muncă, fără însă a i se da vreo explicaţie în acest sens, situaţia care se menţine, din păcate, şi astăzi”, a mai afirmat Flavia Teodosiu.

Aflați amănunte de pe news.ro.

Comentarii