După ce le-au furat primarii, liberalii promit să nu mai facă alianţe cu PSD

luni, 28 septembrie 2020, 16:51
1 MIN
 După ce le-au furat primarii, liberalii promit să nu mai facă alianţe cu PSD

Liberalii își revendică victoria în alegerile locale. „PNL este primul partid din România, PNL are un scor de peste 34%, un procent istoric pentru partidul nostru. Avem peste 1300 de primari, o cifră istorică ”, a declarat luni secretarul general al PNL, Robert Sighiartău, precizând că aceastea sunt date parțiale din numărătoarea paralelă a partidului.

Sighiartău a mai spus că „PSD se situează în jurul a 30%, iar USR la 13%”.

Secretarul general a PNL a anunțat că liberalii au decis să nu facă nicio alianță cu PSD.„ Am luat decizia să nu existe niciun fel de alianţe cu PSD. Este o decizie pe care o vom adopta miercuri”, a spus el.

Potrivit liberalilor, 17 consilii județene care vor avea administrații liberale: Alba, Arad, Bihor, Brasov, Caraș Severin, Cluj, Constanța, Giurgiu, Iasi, Ilfov, Prahova, Salaj, Sibiu, Suceava, Maramures, Timis si Vrancea.

„Am reusit să eliberăm Bucureștiul de mafia Firea-Pandele și alte județe ținute ani la rând sub bocancul unor baroni PSD despotici ca Oprisan la Vrancea, Felix Stroe la Constanța, Badalau la Giurgiu sau Zetea la Maramureș”, a scris Raluca Turcan, pe Facebook.

Potrivit acesteia, cel puțin în 15 orașe mari înainte de contestații au fost înregistrate victorii politice importante: Arad, Oradea, Bistrița, Reșița, Cluj Napoca, Giurgiu, Tg Jiu, Deva, Slobozia, Iasi, Piatra Neamt, Constanta , Ploiesti, Suceava, Tulcea plus București, Sectorul 6 și Bacău în alianță cu USR-PLUS.

Comentarii