Ellen DeGeneres spune că instinctele, şi nu controversa, au făcut-o să renunţe la show

joi, 13 mai 2021, 14:39
2 MIN
 Ellen DeGeneres spune că instinctele, şi nu controversa, au făcut-o să renunţe la show

Realizatoarea de televiziune şi actriţa Ellen DGeneres a declarat că instinctele, şi nu controversa din jurul emisiunii sale, au făcut-o să renunţe la show după 19 ani, potrivit nbcnews.com.

Ea consideră că stabilirea unei date de final pentru programul TV difuzat de NBC este cel mai bun lucru pe care l-a făcut.  Prima dată când a luat în calcul renunţarea la emisiune a fost după sezonul al 16-lea, care a început în 2018. „Era un alt preşedinte, erau alte vremuri şi erau multe lucruri, ură şi furie, iar eu mi-am zis «Asta este»”, a spus DeGeneres într-un interviu acordat emisiunii „Today”, difuzată joi de NBC.

S-a mai gândit o dată să renunţe după informaţiile apărute vara trecută legat de mediul toxic de lucru din echipa show-ului, lucruri despre care ea a spus că nu avea cunoştinţă. „Chiar m-am gândit atunci să nu revin”. După apariţia acestor acuzaţii, WarnerMedia – compania mamă a Warner Bros. Television, care co-produce şi distribuie show-ul – a deschis o anchetă. DeGeneres a prezentat scuze echipei şi trei producători au părăsit programul.

În 2022, când se va încheia al 19-lea sezon al „The Ellen DeGeneres Show”, va fi şi finalul producţiei lansate în 2003, când actriţa, care tocmai îşi recunoscuse public, în sitcom-ul „Ellen”, orientarea sexuală, întâmpina dificultăţi în a găsi de lucru. Realizatoarea a susţinut că scandalul iscat pe tema condiţiilor de lucru nu a fost cel care a determinat-o să ia această decizie. „Dacă era motivul, nu aş fi revenit anul acesta”.

Show-ul are 225 de angajaţi şi, a mai spus ea, ar fi vrut să cunoască problemele înainte ca ele să apară în presă. Într-un monolog ce va fi difuzat joi, în care ea vorbeşte depre finalul show-ului, DeGeneres spune: „Adevărul este că mereu mi-am ascultat instinctele. Iar instinctele mi-au spus că este momentul”.

Ea a mărturisit că emisiunea a fost cea mai minunată experienţă a vieţii ei şi că i-a fost greu să se hotărască asupra modului în care îşi va anunţa angajaţii. „Nu am dormit”, a declarat ea pentru „Today”. „Am încercat să anticipez cum să le spun şi să sper că toată lumea va primi vestea OK”. Ellen DeGeneres a mai afirmat că nu intenţionează să se retragă, dar şi că show-ul a transformat-o. „Dacă nu voi mai face nimic în viaţă, acesta a fost lucrul de care sunt cea mai mândră – să faci ceva 19 ani, mai ales ceva la care nu se aştepta nimeni să se întâmple”, a conchis ea.

Cititi si: Show-ul lui Ellen DeGeneres se va încheia în 2022, după 19 ani de existență

 

Comentarii