De Business

Punem punctul pe știi

eMAG a deschis primul showroom în Bulgaria

luni, 21 septembrie 2020, 20:13
1 MIN
 eMAG a deschis primul showroom în Bulgaria

Cel mai mare retailer online din România, eMAG, a deschis primul showroom în Bulgaria, la Sofia, şi are în plan să mai deschidă alte trei showroom-uri în prima parte a anului viitor.

De asemenea, compania a deschis în iunie primul showroom din afara României, la Budapesta, şi încă trei showroom-uri în Ungaria până la finalul anului, piaţă pe care ţinteşte vânzări de 300 de milioane de euro până la finalul anului 2020 şi vânzări de un miliard de euro în cinci ani.

"eMAG îşi continuă expansiunea internaţională prin diversificarea canalelor de vânzare şi inaugurează primul showroom în Bulgaria, la Sofia, după ce în urmă cu trei luni compania a deschis în Ungaria primul său showroom din afara României. Compania are în plan să mai deschidă alte trei showroom-uri în prima parte a anului viitor", a anunţat compania.

Noul showroom este situat în incinta Serdika Center, unul dintre cele mai mari centre comerciale din capitala Bulgariei, şi permite eMAG.bg extinderea serviciilor pe care le oferă clienţilor. Consumatorii din Bulgaria pot acum face cumpărături direct în showroom, pot comanda online cu livrare gratuită şi ridicare în aceeaşi zi, în showroom, sau pot face retur instant şi gratuit.

Aflați amănunte de pe news.ro.

Comentarii