(EXCLUSIV) LIVE-VIDEO: Accident teribil: Un tir s-a ciocnit cu un microbuz. 12 victime

joi, 16 noiembrie 2017, 17:24
2 MIN

Un accident grav a avut loc în urmă cu câteva minute la Răducăneni, unde un tir s-a izbit de un microbuz. În urma coliziunii, 12 persoane au fost rănite, ele fiind în stare conştientă. La faţa locului au ajuns două echipaje de Poliţie, două ambulanţe, două autospeciale ATVM şi un echipaj de descarcerare.

UPDATE 4: Echipajele SAJ au preluat șase victime, dintre care trei sunt femei. "O femeie în vârstă de 43 de ani cu comoție cerebrală, traumatism coloană cervicală, dusă la Neurochirurgie. Alte două femei de 39 și 45 de ani prezentau contuzii la nivelul coloanei cervicale, respectiv fractură la gamba stângă. Alte două victime au fost duse la Sf. Spiridon de un echipaj al substației Răducăneni", a precizat Nicolai Pralea, purtător de cuvânt al SAJ Iași. Un alt bărbat de 59 de ani a fost dus tot de un echipaj SAJ la UPU Spiridon cu contuzie pumn stâng și gleznă dreaptă.

UPDATE 3: "De la locul accidentului, echipajele de la Ambulanță și SMURD au transportat la spitalele din Iași 11 răniți – cinci la Neurochirurgie și șase la Sfântul Spiridon. Toate victimele sunt conștiente", a precizat Diana Cimpoeșu, șefa UPU-SMURD. Reprezentanții SAJ Au precizat că au preluat șase victime – trei au fost duse la Neurochirurgie, trei la Sfântul Spiridon.

UPDATE 2: „S-a dispus încetarea planului roșu de intervenție. Intervenția de la fața locului s-a terminat, echipajele s-au retras, urmează să se reia și traficul în zonă. 12 persoane au fost rănite, una dintre ele refuzând transportul la spital”, a precizat prefectul Marian Șerbescu.

UPDATE 1: Şoferul tirului a povestit că a depăşit o maşină pe linia continuă, moment în care a lovit microbuzul care venea din sens opus. După urmele de frânare se pare că şi microbuzul circula cu o viteză mare. Tirul are avariată partea din dreapta faţă, în timp ce microbuzul a fost puternic “şifonat” pe partea şoferului.

UPDATE: „Am dispus, impreună cu cei de la ISU, în jurul orei 17.00, declanșarea planului roșu de intervenție pentru că informația inițială era că au fost rănite 15 persoane. Din informațiile pe care le am, până la acest moment (n.r. ora 17.45), 12 persoane sunt rănite , iar șase au fost transportate la spital. Urmează ca planul roșu de intervenție să fie revocat”, a precizat Marian Șerbescu, prefectul județul Iași. Acesta a menționat că, intervenția fiind în desfășurare, cifrele furnizate se pot schimba.

 

 

Comentarii