FCSB l-ar putea transfera pe fundaşul bulgar Bozhidar Chorbadzhiyski

marți, 20 august 2019, 11:40
1 MIN
 FCSB l-ar putea transfera pe fundaşul bulgar Bozhidar Chorbadzhiyski

Bozhidar Chorbadzhiyski (24 de ani) este fundaşul cu care FCSB se află în discuţii în acest moment şi, la prima vedere, pare că un posibil transfer ar aduce un plus echipei pe faze defensivă, conform mediafax.

Este considerat de jurnaliştii bulgari drept un jucător foarte bun, care ar face faţă uşor în campionatul României. ”Chorbadzhiyski stă bine din punct de vedere fizic. Poate juca şi la închidere, dar e destul de lent şi nu face faţă dacă echipa adversă are jucători rapizi. A făcut multe greşeli la naţională şi la ŢSKA în momente importante. E un jucător care îşi asumă prea multe riscuri. Din nefericire, nivelul actual de la FCSB nu e foarte ridicat. Sunt jucători ca Gikiewicz şi Popa, care au eşuat în Bulgaria, la Levski şi Ludogoreţ.

Nu sunt optimist în privinţa acestui transfer, mai ales când mă gândesc la ce s-a întâmplat cu ceilalţi jucători bulgari care au evoluat la Steaua/FCSB. Dacă ar fi să îl compar cu un jucător român, aş zice că e versiunea beta a lui Chiricheş (cel din ultimii doi ani)”, a spus jurnalistul Teodor Borisov pentru gsp.ro.

Fundaşul de 1.95 m se află sub contract cu CSKA Sofia, formaţie la care s-a format şi a trecut pe la toate echipele ”under”. A făcut pasul la profesionişti în 2015, iar de atunci a adunat pentru CSKA 108 meciuri, a marcat 8 goluri şi a oferit două pase decisive.

SURSA: mediafax.ro

 

Comentarii