Firea și-a preluat deja biroul de viitor senator. Nu vrea amânarea alegerilor

miercuri, 28 octombrie 2020, 10:20
1 MIN
 Firea și-a preluat deja biroul de viitor senator. Nu vrea amânarea alegerilor

Primarul încă în exercițiu al Capitalei, Gabriela Firea, pledează pentru alegeri parlamentare, în contradicție cu ceilalți lideri ai PSD, care până acum au susținut amânarea alegerilor programate în 6 decembrie. Ea susține că votul este "singura soluție pentru a scăpa de miniștri incompetenți și inumani" și de "acest sistem guvernamental putred patronat de Orban". Mai mult, Firea a postat și o fografie cu ea așezată la o masă, spunând că și-a preluat biroul de viitor senator de București.

Într-un mesaj postat marți seară pe Facebook, Gabriela Firea spune că de Sfântul Dimitrie Basarabov, considerat ocrotitorul Capitalei, și-a preluat deja biroul de viitor senator de București.

"Nu contează ce functii ocupam, ci doar ceea ce facem concret pentru semeni. De Sfântul Dimitrie Basarabov, ocrotitorul Capitalei, mi-am preluat biroul de viitor senator de Bucuresti, prin votul oamenilor dragi, carora le multumesc anticipat", a scris primarul încă în exercițiu.

Miercuri dimineață, ea a postat un nou mesaj, în care pledează pentru alegeri parlamentare, în contradicție cu ceilalți lideri ai PSD, care au susținut amânarea alegerilor până în primăvara anului viitor.

Aflați amănunte de pe hotnews.ro.

Comentarii