Fiul cel mare al ministrului Justiției, păzit de bodyguarzi în timpul cununiei

luni, 29 octombrie 2018, 02:58
1 MIN
 Fiul cel mare al ministrului Justiției, păzit de bodyguarzi în timpul cununiei

Băiatul cel mai mare al ministrului Justiţiei s-a căsătorit la finele săptămânii trecute, ceremonia religioasă având loc la Biserica „Sfântul Sava“ din oraş. Biserica în care s-a oficiat slujba a fost păzită de bodyguarzi, aceştia asigurându-se că jurnaliştii nu pot intra în perimetrul unităţii de cult. 

Alexandru Toader este de profesie notar şi s-a căsătorit cu Bianca Tiron, o tânără stomatolog. După cununia religioasă, mirii au mers la restaurantul „Capitol“, din Valea Adâncă, acolo unde a avut loc petrecerea.

Alexandru şi Bianca Toader s-au cununat civil în luna septembrie. Ei au fost cununaţi de dezvoltatorul imobiliar Cristian Berariu şi soţia sa, Cosmina. Berariu a fost protagonistul unor scandaluri imobiliare. Cosmina Berariu este notar public, fiind colegă cu Ionuţ Alexandru Toader, dar şi cu ministrul Justiţiei, cel care, recent, a intrat şi el în breasla notarilor.

Ieri, Tudorel Toader a publicat pe pagina personală de Facebook câteva fotografii cu fiul şi nora sa, cărora le-a transmis „casă de piatră“.

Comentarii