Fost ofiţer: De ce dinţii sunt separaţi şi desprinşi? De ce a lăsat criminalul urme în parc?

sâmbătă, 03 august 2019, 09:40
2 MIN
 Fost ofiţer: De ce dinţii sunt separaţi şi desprinşi? De ce a lăsat criminalul urme în parc?

Valeriu Şuhan, fost ofiţer de poliţie judiciară, a declarat că rămân foarte multe întrebări legate de modul în care a acţionat Gheorghe Dincă, ucigaşul din Caracal, spunând că nu crede în teoria cadavrului ars în cazanul din curte şi nu îşi explică de ce criminalul ar fi lăsat "urme" în parc.

Întrebat de situaţia creată după confimarea ADN-ului Alexandrei, Valeriu Şuhan, fost ofiţer de poliţie judiciară, a declarat că sunt mai multe probleme care sunt nerezolvate:

– În opinia mea ADN-ul oaselor din cazan nu are legătură cu modalitatea de suprimare. Eu nu cred sub nici o formă că Dincă i-a incinerat cadavrul fetei în cazanul ăla.

– Rămâne şi următoarea întrebare: de ce oasele sunt atât de fragmentate şi de ce dinţii sunt separaţi şi desprinşi din cavitatea buco- maxilo- facială?

– De ce criminalul nu a ars telefonul mobil, cartela şi hainele în acel cazan, având în vedere că se vorbeşte de temperaturi care au dus la incinerarea unui corp uman. De ce să prefere să lase urme în parcul din oraş?

– Chiar în condiţiile descrise privind măsurile luate de criminal pentru creşterea puterii de combustie, continui să am dubii foarte serioase că acest lucru s-a întâmplat.

Comentarii