FOTBAL – Gigi Becali, zi-le ieşenilor cine de la Politehnica ţi-a cerut bani pentru a-ţi vinde meciul!

vineri, 28 aprilie 2023, 01:50
2 MIN
 FOTBAL – Gigi Becali, zi-le ieşenilor cine de la Politehnica ţi-a cerut bani pentru a-ţi vinde meciul!

Finanţatorul FCSB, Gigi Becali, a avut miercuri o nouă declaraţie în care acuză clubul ieşean Politehnica de încercare de implicare în lucruri necurate. În direct la Digi Sport, Becali a spus, conform prosport.ro, cu referire la un duel cu Poli, că „mi s-a oferit să îl câştig pentru o sumă mică. Nu am acceptat. Am zis că vreau dreptate! Da, domnule, da, Iaşi mi-a oferit”. Nu este pentru prima oară când omul de afaceri a afirmat că Politehnica i-a oferit posibilitatea să câştige un meci contra unei sume de bani.

După ce pe 23 mai 2018, la Digi Sport, Becali a spus că „mă costa 200 000 de euro şi eram campioni acum”, gsp.ro susţinând că trimiterea era la partida de la Iaşi, omul de afaceri a declarat în februarie 2020, tot la Digi Sport, conform gsp.ro, că: „Dacă voiam să fiu campion, trebuia să fac un singur lucru, să dau 200 000 de euro când am jucat cu Iaşiul ca să câştig meciul. Atât mi s-a propus: domnule, îmi dai 200 000 şi îţi dăm meciul”.

Pe 23 mai 2022, la Pro Arena, conform gsp.ro, Becali s-a referit iarăşi la duelul cu Politehnica: „Am jucat cu Iaşul, ne trebuia un egal, când a dat Cristea golul ăla. Ei erau în zece oameni şi ne-au dat gol, dacă voiam să fiu campion spuneam: «Ia mă, cât ne-aţi cerut? Luaţi dublu». Că nici n-au cerut mult”.

Pe 7 mai 2018, Politehnica a învins în Copou pe FCSB cu 1-0. În urma succesului ieşenilor, repurtat cu două runde înainte de finalul sezonului, FCSB a pierdut primul loc, iar apoi titlul de campioană, cucerit de CFR Cluj.

La acel moment, preşedintele Politehnicii era Adrian Ambrosie, iar antrenori Flavius Stoican şi Eugen Trică. Conducerea de atunci a Iaşului a negat varianta lui Becali în momentul lansării primelor declaraţii ale finanţatorului FCSB pe tema amintită. 

Comentarii