(FOTO) Cine este tânăra sexy care a eclipsat finala Ligii Campionilor

duminică, 02 iunie 2019, 12:59
1 MIN
 (FOTO) Cine este tânăra sexy care a eclipsat finala Ligii Campionilor

Finala Ligii Campionilor a fost eclipsată de o tânără care a intrat pe teren într-un body extrem de sexy, distrăgând atenţia tuturor. O reacţie a venit şi din partea iubitului ei, care i-a fost complice.

Modelul rus Kinsey Wolanski, în vârstă de 22 de ani, a înscris „cel mai spectaculos punct“ al meciului în minutul 18 cu apariţia sa pe stadionul Metropolitano din Madrid în timpul partidei Liverpool-Tottenham (2-0). „A fost cea mai bună parte a meciului“, a fost reacţia microbiştilor care au comentat momentul devenit viral în mediul online.

Părerea a fost împărtăşită şi de iubitul tinerei, care de altfel a ajutat-o să pună la cale „invazia“ şi chiar a filmat întreg momentul. Sigur că şi el a avut un profit considerabil în urma apariţiei de impact. Iubitul modelului este un american de origine rusă, Vitaly Zdorovetskiy, fost actor de filme porno şi celebru pentru farsele sale.

În plus, el deţine un site pentru adulţi, Vitaly Uncensored, care datorită modelului a fost promovat gratuit în cadrul unuia dintre cele mai importante evenimente sportive. (adevarul.ro)

Comentarii