FOTO&VIDEO: Tânără înjunghiată în mașină de mai multe ori în Rediu. Făptașul, prins

joi, 22 iulie 2021, 20:45
2 MIN

Tentativă de omor la Horlești, în comuna Rediu, în această seară.

Un bărbat ar fi înjunghiat de mai multe ori o tânără într-un autoturism, după care ar fi lăsat-o pe femeie într-o baltă de sânge și ar fi fugit de la fața locului.

UPDATE ORA 00:00

Agresorul a fost prins în trafic de către polițiști, pe raza comunei Popricani. Bărbatul s-ar numi Sitaru Ionel Bogdan. Individul nu se află la primele probleme cu legea. În noaptea de 6 septembrie 2020, a fost urmărit de polițiști prin mai multe cartiere din Iași. Mai multe amănunte despre prinderea lui atunci, când a fost împușcat de o jandarmeriță, gasiți aici. Pentru "isprava" din acea noapte a fost condamnat ulterior, la Judecătorie, la doi ani si două luni de închisoare cu suspendare, pentru ultraj și distrugere.

UPDATE ORA 22:10

Agresorul ar fi vorbit la telefon, după incident, cu tatăl tinerei agresate. După ce tatăl i-ar fi spus că este căutat de poliție, individul și-ar fi închis telefonul, fiind de negăsit.

UPDATE ORA 22:00

La fața locului a sosit și un echipaj de poliție cu câine, pentru a se încerca a lua urma agresorului. Polițiștii au pornit pe jos în căutarea individului.

UPDATE ORA 21:55

"Am auzit zgomote, o ceartă aprinsă în fața porții mele. Am ieșit din curte și am văzut mașina lăsată aici. Era plin de oameni în jurul mașinii și înăuntru era o femeie, plină de sânge. Aici, la magazin, a oprit un microbuz cu muncitori, care ar fi văzut că agresorul, plin de sânge pe haine, a luat-o pe drumul ăsta la vale. O venit ambulanța și o luat-o pe femeie și acum e toată comuna împânzită de poliție", susține bărbatul care locuiește în gospodăria în fața căreia s-au produs incidentul.

INFO

Polițiștii patrulează în zonele din apropiere, în încercarea de a-l găsi pe bărbatul fugar. În misiune sunt implicați și mascații.

Bărbatul căutat de polițiști și tânăra femeie ar fi trăit în concubinaj.

Femeia ar fi grav rănită, fiind transportată la Sf. Spiridon, în Iași.

Victima ar fi din Tăutești, iar agresorul ar fi din Rediu. Incidentul s-a petrecut în jurul orei 18:30, conform unui cetățean care locuiește în zonă. Femeia ar avea până în 30 de ani și ar avea 4 copii. Agresorul ar din Rediu, iar recent ar fi fost eliberat din penitenciar.

Comentarii