HARTĂ: Incidenţa îmbolnăvirilor din județul Iași. Școala începe exclusiv online la Bivolari

luni, 07 septembrie 2020, 11:14
1 MIN
 HARTĂ: Incidenţa îmbolnăvirilor din județul Iași. Școala începe exclusiv online la Bivolari

Ministerul Sănătăţii a publicat, luni, indicenţa cumulată a îmbolnăvirilor în ultimele 14 zile, majoritatea localităţilor fiind în scenariul verde, care implică prezenţa fizică a elevilor la cursuri.

În funcţie de această evaluate unităţile şcolare şi Comitetele Judeţene pentru Situaţii de Urgenţă vor decide scenariile după care va începe şcoala.

Situația în localitățile din județul Iași în funcție de incidență:

Unități administrativ-teritoriale cu incidență peste 1,01: Lețcani, Popricani, Ciurea, Iași, Schitu-Duca, Ungheni, Bârnova, Rediu, Miroslava, Șipote, Valea Lupului, Tomești, Mircești și Bivolari.

În alte 25 de UAT-uri din județ, incidența este „0”, iar acest lucru înseamnă că, în ultimele două săptămâni, nu au fost înregistrate cazuri de Covid-19.

O rată de infectare peste 1 înseamnă scenariul hibrid: jumătate dintre elevi merg două săptămâni la școală, iar cealaltă jumătate stau acasă și merg la școală în următoarele două săptămâni.

Situația generală din județul Iași:

Lista publicată de Ministerul Sănătățiic cu incidenţa cumulată a îmbolnăvirilor pe fiecare localitate din țară în ultimele 14 zile o găsiți AICI.

Comentarii