Hoţul-păianjen care intra pe ferestrele deschise a căzut în plasa poliţiştilor

sâmbătă, 29 septembrie 2018, 01:50
1 MIN
 Hoţul-păianjen care intra pe ferestrele deschise a căzut în plasa poliţiştilor

Un tânăr în vârstă de 19 ani din Iaşi a fost reţinut de către poliţişti după comiterea a trei furturi din locuinţe, el fiind „specialist“ în intrarea în casele oamenilor prin ferestrele lăsate deschise.

Poliţiştii au aflat că acest tânăr este cel car,e în noaptea de 26 spre 27 septembrie 2017, ar fi pătruns prin esca­ladarea unui geam, în locuinţa unui bărbat de 49 de ani, din municipiul Iaşi, de unde ar fi sustras un telefon mobil, două pachete cu ţigări şi o geantă de damă în care se aflau mai multe bunuri. Acesta intrat şi în locuinţa unei femei.

„În noaptea de 28 spre 29 august, acesta ar fi pătruns prin escaladarea geamului de la balcon, în locuinţa unei tinere de 27 de ani, din municipiul Iaşi, de unde ar fi sustras un laptop şi un rucsac, cauzând un prejudiciu de 300 lei. Aceeaşi persoană, în noaptea de 21 spre 22 august, ar fi pă­truns prin escaladarea geamului de la un balcon în locuinţa unui alt bărbat de 49 de ani de unde ar fi sustras un telefon mobil cauzând un prejudiciu de 400 lei. Pre­judiciul a fost recuperat parţial şi restituit persoanelor vătămate“, au precizat repre­zentanţii Poliţiei Iaşi.

Comentarii