I-a turnat zilnic soțului clor în cafea pentru că voia să divorțeze de ea. Cum a fost prinsă

duminică, 01 octombrie 2023, 17:52
2 MIN
 I-a turnat zilnic soțului clor în cafea pentru că voia să divorțeze de ea. Cum a fost prinsă

O femeie în vârstă de 39 de ani a fost acuzată de tentativă de omor după ce a turnat în repetate rânduri clor în cafeaua soțului ei.

 

În Tucson, Arizona, Melody Felicano Johnson, în vârstă de 39 de ani, a fost acuzată de tentativă de omor după ce i-a turnat clor în cafea soțului său, Roby Johnson, într-un plan sinistru de a-l ucide, sperând să scape de orice urmă, scrie Mirror.

Cei doi, care se aflau în mijlocul unui divorț, nu mai puteau să-și vadă viitorul împreună, iar Melody a recurs la un gest extrem. Însă, planul ei malefic a fost dat peste cap de un gest neașteptat al soțului.

După câteva săptămâni în care Roby a remarcat un miros și un gust neobișnuit a cafelei lui, acesta a luat inițiativa și a cumpărat benzi de testare pentru substanțele chimice de la piscină. Testarea ibricului de cafea a dezvăluit prezența unor niveluri ridicate de clor, în ciuda faptului că apa de la robinet era normală.

Pentru a-i aduce dovezi incontestabile, Roby a instalat o cameră ascunsă în bucătărie. Această decizie s-a dovedit a fi vitală, deoarece camera a surprins momentul în care Melody turna substanța chimică în cafeaua soțului ei.

Bărbatul, simțind pericolul, a încetat să bea cafeaua, dar a continuat să se prefacă că o bea, pentru a obține dovezi concludente. Imaginile video obținute au devenit mărturie crucială împotriva Melody, demonstrând intenția ei malefică.

După ce a văzut ce face soția lui, bărbatul a luat filmările și le-a prezentat ca probe la poliție. În ciuda unor imagini nu tocmai clare, agenții au confirmat intenția criminală a femeii.

Pentru a se asigura că acest caz va fi rezolvat, bărbatul a achiziționat mai multe camere, care au surprins din nou încercarea femeii de a-și ucide soțul.

Într-un moment șocant, bărbatul a remarcat: „Îl poți mirosi de aici”, arătând astfel gravitatea situației.

Melody a fost imediat arestată și este acuzată de tentativă de omor de gradul întâi. 

Sursa: stirileprotv

Comentarii