În atenția ieșencelor! 10 manechine bărbați vă așteaptă la Blind Date în această seară

joi, 15 noiembrie 2018, 16:30
1 MIN
 În atenția ieșencelor! 10 manechine bărbați vă așteaptă la Blind Date în această seară

Seara aceasta, de la ora 19:00, Cătălin Botezatu, cel care semnează propunerile vestimentare Viggo, dă startul petrecerii și vă ajută să vă găsiți jumătatea la Blind Date Party în Palas. Cum se va desfășura concursul, aflați din rândurile de mai jos:

Pot participa la concurs toate femeile cu cetatenie romana indiferent daca au domiciliul in Romania sau nu, cu varsta mai mare de 18 ani.

Inscrierea la concurs se va face in intervalul orar 19.00-19:30.

Concurentele care se inscriu in concurs vor fi intai legate la ochi. Printre cei prezenti in magazinul Viggo isi vor face aparitia 10 manechine barbati. Concurentele vor trebui sa gaseasca modelele masculine prin multime. Dupa ce 10 participante au facut pereche cu cate un manechin barbat, acestea vor fi dezlegate la ochi. Restul concurentelor, fara pereche, vor fi automat descalificate din concurs.

Fiecare din cele 10 concurente care au trecut de etapa 1 va avea de ales cate o tinuta pentru modelul masculin cu care face pereche.

Jurizarea se va desfasura incepand cu ora 20.30 de către designerul Catalin Botezatu care va confirma cele 3 castigatoare. Premiul I consta intr-un voucher de 2500 lei, premiul II consta intr-un voucher de 1500 lei si premiul III consta intr-un voucher de 1000 lei.

Aflați amănunte de pe Facebook.

VEDEȚI ȘI:

Cătălin Botezatu vă ajută să vă găsiți jumătatea seara aceasta la Palas

Comentarii