Incident grav: Rănit în tramvai după ce o bucată de șină s-a desprins și a intrat prin podea

vineri, 25 iunie 2021, 14:14
1 MIN
 Incident grav: Rănit în tramvai după ce o bucată de șină s-a desprins și a intrat prin podea

Un bărbat a fost rănit, vineri, într-un tramvai al liniei 19 din Capitală, după ce o bucată de șină s-a desprins din terasament și a intrat prin podeaua vehiculului.

Incidentul a avut loc în jurul orei 13.00.

Conform Brigăzii Rutiere a Capitalei, incidentul a avut loc în stația de pe strada Nerva Traian, unde o șină de la calea de rulare a tramvaiului s-a rupt, a intrat prin podeaua vagonului și a rănit un călător.

Victima este un bărbat de 54 ani, rănit la piciorul stâng, a precizat sursa citată. El a fost preluat de o ambulanță și dus la Spitalul Bagdasar, iar până la sosirea cadrelor medicale a fost ajutat de către călători.

La acestă oră este restrictionată circulatia tramvaielor pe linia 19, pe sensul Pod Timpuri Noi către bulevardul Octavian Goga.

STB a anunțat, pe Twitter, că la această oră circulația tramveielor este blocată pe strada Nerva Traian, pe sensul spre Complex Titan, din cauza unui "eveniment de circulație".

Reprezentanții STB nu au putut fi contactați până la ora transmiterii acestei știri.

Un incident similar a avut loc în septembrie 2012 tot în Capitală. Atunci, un șofer a ajuns la spital în stare gravă după ce o bară metalică de la linia de tramvai de pe bulevardul Mărășești s-a desprins și a perforat podeaua autoturismului condus de bărbat, l-a lovit în picior și i-a intrat apoi în stomac, scria Mediafax.

Comentarii