Întâmpină vara cu o garderobă nouă! Afla AICI care sunt trendurile si ce NU trebuie sa-ti lipseasca din dulap

luni, 06 mai 2019, 14:19
3 MIN
 Întâmpină vara cu o garderobă nouă! Afla AICI care sunt trendurile si ce NU trebuie sa-ti lipseasca din dulap

Sezonul de vară se apropie cu pași repezi iar hainele groase din dulap încep să fie înlocuite de rochițele și bluzele de vară. Ne așteaptă un sezon plin de voie bună, petreceri și distracție, așa că trebuie să ne pregătim din timp cu haine și încălțăminte aflate în trendurile anului 2019.

Dacă încă nu ai apucat să te preocupi de garderoba de vară, noi venim în sprijinul tău cu câteva idei de piese vestimentare care nu ar trebui să îți lipsească:
 
Pantofii

 
Pantofii…moartea oricărei femei. Se schimbă sezonul, se schimbă și pantofii. Pentru vară, indicat ar fi să îți achiziționezi pantofi lejeri, cu toc mai gros și mai jos, din materiale de calitate, care să nu se strice sub acțiunea temperaturilor crescute. Găsești o mulțime de modele de pantofi perfecți pentru aceste sezon pe site-ul www.shoesvision.ro, însă trebuie să ții cont și de ceea ce ți se potrivește cel mai bine. Se poartă pantofii în culori aprinse, culori metalice, cu panglici, cu franjuri, deoarece sunt niște modele lejere care te duc cu gândul la soare, vacanță și distracție.
 
De asemenea, și sandalele sunt piese de rezistență ale sezonului cald. Ca să nu te topești într-o pereche de adidași sau pantofi, trebuie să ai la îndemână și o pereche de sandale care să te țină departe de disconfortul creat de temperaturile de vară.
 
Rochiile lejere  
 
O piesă vestimentară care nu trebuie să îți lipsească din garderobă este rochița de vară, din materiale fluide și lejere. Cu siguranță nu îți dorești ca într-o zi călduroasă cu 40 de grade în termometre să fii nevoită să porți haine strâmte, jeanși mulați sau bluze cu mâneci. De aceea, ideale pentru această vreme sunt rochiile largi, în culori cât mai deschise, care să îți ofere un confort sporit.

Fie că sunt scurte sau lungi, rochiile trebuie să fie dintr-un material ușor, fluid, în care să nu transpiri. Le poți adapta fiecărei ocazie în parte, astfel că pentru o ieșire pe timp de zi o rochie dintr-un material lejer este perfectă, iar pentru o ieșire de seară poți alege un material mai elegant, cum ar fi voalul sau mătasea.
 
Accesoriile

 
Accesoriile sunt elementele cheie care completează cu succes orice ținută. Dat fiind faptul că se apropie sezonul de vară, vei simți cel mai probabil nevoia să ai în garderobă o pălărie care să te ferească de razele puternice ale soarelui pe timp de zi. De aceea, nu uita să incluzi pe lista de cumpărături și câteva pălării de vară, unele casual, altele elegante, pe care să le poți asorta ținutelor pe care le vei purta.
 
În același timp, bijuteriile sunt și ele accesorii care nu trebuie să îți lipsească. La modă în 2019 sunt cerceii și brățările din materiale textile, care oferă look-ului tău un aspect mai hippie, extrem de frumos. Fiind accesorii lejere, se potrivesc de minune ținutelor casual de vară.
 
Așadar, vara vine cu numeroasele ei provocări, bucurii, evenimente și mai ales temperaturi crescute. Dacă vrei să ieși din tipare și să ai un look perfect, ai grijă ca în garderoba ta să se regăsească toate piesele vestimentare aflante în tendințele modei 2019.
 
Photo. www.shutterstock.com

Comentarii