Interlopul care l-a bătut pe cumnatul lui Ponta în arest, condamnat pentru amenințare cu violul

miercuri, 09 septembrie 2020, 10:48
2 MIN
 Interlopul care l-a bătut pe cumnatul lui Ponta în arest, condamnat pentru amenințare cu violul

Interlopul prahovean Ionuț Daniel Pietraru a fost condamnat de Curtea de Apel Ploiești la un an și jumătate de închisoare pentru că a amenințat-o cu moartea pe șefa Centrului de Reținere și Arestare Preventivă Prahova, comisar Daniela Enache, dar și că-i va viola fiica.

Ionuț Pietraru l-ar fi agresat în arest pe Iulian Herțanu, cumnatul fostului prim-ministru Victor Ponta, și l-ar fi amenințat pe Sorin Blejnar, fostul șef al ANAF.

Apoi, în timp ce se afla sub puterea unui mandat de arestare preventivă, fiind încarcerat în Centrul de Reținere și Arest Preventiv Prahova, Ionuț Daniel Pietraru a solicitat agenţilor supraveghetori anumite bunuri (apă caldă pentru ness – n.r.), la care nu avea dreptul potrivit legii, iar din cauza refuzului primit de la aceştia a început să se manifeste violent şi a ameninţat că le va mutila pe celelalte persoane private de libertate care se aflau în aceeaşi cameră cu el.

Ulterior, în timp ce era încarcerat pentru a-și executa o pedeapsă primită în Germania, Ionuț Daniel Pietraru a fost condamnat și în dosarul de ultraj deschis de procurorii prahoveni. În primă instanță, magistrații de la Judecătoria Câmpina l-au condamnat la un an și șase luni de închisoare pentru amenințările adresate comisarului de poliție Daniela Enache, șefa Centrului de Reținere și Arestare Preventivă Prahova.

După ce va scăpa din spatele gratiilor, Ionuț Daniel Pietru nu va avea voie timp de doi ani să comunice cu „persoana vătămată Enache Mariana Daniela prin contact inclusiv telefonic, prin corespondenţă sau în orice alt mod, ori de a se apropia de aceasta la o distanţă de mai putin de 5 de metri) pe o durata de doi ani, dupa executarea pedepsei închisorii”, se menționează în sentință. 

Aflați amănunte de pe newsweek.ro.

Comentarii