Legendara Divizie 101 Americană şi Armata Română sărbătoresc Crăciunul împreună

vineri, 23 decembrie 2022, 18:39
1 MIN
 Legendara Divizie 101 Americană şi Armata Română sărbătoresc Crăciunul împreună

Forţele Terestre Române au organizat un eveniment de Crăciun în cadrul căruia au livrat cadouri soldaţilor Diviziei 101 Aeropurtate pentru a consolida parteneriatul româno-american şi pentru a creşte moralul militarilor aflaţi în prima linie de apărare a graniţelor NATO. "Încercăm să vă facem sezonul sărbătorilor de iarnă mai frumos", a declarat generalul de brigadă român Bixi-Pompiliu Mocanu. "Încercăm să aducem câteva produse tradiţionale româneşti pe care le avem pe masa de Crăciun."

Comunitatea românească şi-a împărtăşit tradiţiile cu soldaţii armatei americane pentru a răspândi bucuria sărbătorilor. Soldaţii americani se află în prezent în România pentru a întări securitatea flancului estic al Europei, sporind în acelaşi timp legăturile cu aliaţii români.

"Sunt o grămadă de gustări şi bunătăţi care ne vor ajuta să trecem cu adevărat prin sezonul de sărbători", a declarat Pfc. Cooper Tackett din Divizia 101 Aeropurtată (Air Assault) în timp ce deschidea primul cadou al sezonului de sărbători.

Vezi mai multe detalii pe newsweek.ro

 

Comentarii