De Business

Punem punctul pe știi

Magazinul Mobexpert din Iaşi îşi redeschide porţile. Va funcţiona cu program redus

duminică, 26 aprilie 2020, 19:37
2 MIN
 Magazinul Mobexpert din Iaşi îşi redeschide porţile. Va funcţiona cu program redus

Magazinul Mobexpert din Iaşi se redeschide începând din data de 27 aprilie. Deocamdată va funcţiona cu program redus şi cu un număr restrâns de angajaţi. Informaţia a fost confirmată de Dan Şucu, fondatorul Mobexpert. "Magazinele Mobexpert din ţară, inclusiv cel din Iaşi, se vor redeschide de mâine", a spus Dan Şucu pentru "Ziarul de Iaşi".

Pentru limitarea riscurilor s-a implementat întreg ansamblul de măsuri pentru prevenţie şi siguranţă recomandate de autorităţi în contextul pandemiei de coronavirus. "Vom aplica toate măsurile de siguranţă posibile pentru ca toţi clienţii noştri, cât şi angajaţii să fie în deplină siguranţă. Momentan magazinul va avea un program redus, respectiv de la 12.00 la 20.00", ne-a declarat Marius Angheluţă, manager general Mobexpert Iaşi.

 Săptămâna viitoare se vor redeschide şi patru dintre fabricile grupului Mobexpert, cele în care se produce mobilier personalizat sau în serii mici: canapele, saltele, scaune şi mobilier de bucătărie. Urmează ca la mijlocul lunii mai să se redeschidă şi cele trei fabrici care produc mobilier corp în serii medii şi mari.

 “Am închis printre primii magazinele şi fabricile noastre dorind să contribuim esenţial la stoparea răspândirii virusului. Acum, după şase săptămâni de izolare, cu toţii dorim sa ne întoarcem la vieţile noastre. Creşterea importantă a vânzărilor online ne-a arătat că optimismul clienţilor în ceea ce priveşte ziua de mâine nu a fost mult afectat. Totuşi, atunci când doresc să facă achiziţii valoroase, clienţilor noştri le place să vadă produsele, să le testeze şi să se sfătuiască cu un consultant în magazine. I-am privat prea mult de această plăcere. Meseria noastră este să primim clienţii în magazine şi iubim să ne facem meseria", menţionează Dan Şucu într-un comunicat de presă. Rămân totuşi închise acele hipermagazine care fac parte din galeriile comerciale cu activitate suspendată temporar de autorităţi (Piteşti, Oradea, Suceava) sau cu acces restricţionat din cauza realizării unor lucrări publice de infrastructură (Pipera).

Comentarii