Marius Croitoru (FC Botoşani): E clar că suntem favoriţi în meciul cu Poli Iaşi

vineri, 28 august 2020, 15:11
2 MIN
 Marius Croitoru (FC Botoşani): E clar că suntem favoriţi în meciul cu Poli Iaşi

Antrenorul echipei de fotbal FC Botoşani, Marius Croitoru, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă online, că în mod sigur formaţia sa este favorită în derby-ul Moldovei cu CSM Poli Iaşi, programat, duminică, în etapa a 2-a a Ligii I.

"Pentru noi este puţin dificil pentru că venim după o deplasare lungă în Kazahstan şi probabil că oboseala îşi va spune cuvântul. Dar am un lot destul de bun, numeros, aşa că nu am de ce să îmi fac griji pentru meciul de duminică. E clar dă Botoşani este favorită în meciul cu Poli Iaşi. Ţinând cont de tot ceea ce se întâmplă în aceste momente la echipa noastră, eu cred că suntem favoriţi. Însă este un derby al Moldovei şi cu siguranţă va fi încrâncenat. Sunt două echipe, una care joacă în cupele europene şi alta care îşi doreşte să rămână în Liga I şi automat ambiţiile sunt mari din toate punctele de vedere", a afirmat Croitoru.

Acesta a precizat că se gândeşte numai la victorie duminică. "Nu m-a surprins că Daniel Pancu a ales să antreneze la Iaşi, era chiar de aşteptat. El a jucat ani buni la un nivel foarte înalt, este ieşean, aşa că era normal să se întoarcă şi acasă la un moment dat. El şi-a lăsat amprenta cam peste tot pe unde a fost… iar din punctul meu de vedere a început bine la Iaşi, cu o victorie. Îl felicit pe această cale şi îl aştept duminică. Eu numai la victorie mă gândesc, şi nu numai acum, cu Poli Iaşi. Eu nu am teamă de nimeni, respect orice adversar, dar pe teren mai puţin pentru că e o luptă şi cine e mai puternic câştigă. Aşa că îmi doresc ca duminică echipa mea să fie mai puternică", a menţionat Marius Croitoru.

Echipa de fotbal FC Botoşani întâlneşte, duminică, de la ora 15:30, pe teren propriu, formaţia CSM Poli Iaşi, într-o partidă contând pentru etapa a 2-a a Ligii I.

AGERPRES

Comentarii