Militar român, mort după ce a fost lovit de un tanc, în timpul unui antrenament în poligonul Smârdan

vineri, 18 martie 2022, 12:48
1 MIN
 Militar român, mort după ce a fost lovit de un tanc, în timpul unui antrenament în poligonul Smârdan

Un militar din cadrul Batalionului 284 Tancuri "Cuza Vodă" Galaţi şi-a pierdut viaţa, vineri, după ce a fost lovit de un tanc, în cadrul unui antrenament desfăşurat în poligonul de la Smârdan. "Din păcate, o activitate de instruire de rutină s-a transformat într-o tragedie", a afirmat premierul Nicolae Ciucă, el transmiţând condoleanţe familiei militarului în vârstă de 36 de ani.

Militarul făcea parte din Batalionul 284 Tancuri „Cuza Vodă” Galaţi, unitate din componenţa Brigăzii 282 Blindată „Unirea Principatelor” Focşani Încidentul ar fi avut loc în jurul orei 11.30, în poligonul de antrenamente de la Smârdan.

"Sunt alături de familia militarului care şi-a pierdut viaţa la Smârdan, pe timpul activităţii de instruire cu tancurile. Din păcate, o activitate de instruire de rutină s-a transformat într-o tragedie. Un om tânăr, de 36 de ani, şi-a pierdut viaţa la datorie. Transmit condoleanţe familiei îndurerate! Dumnezeu să îl odihnească!", a transmis premierul Nicolae Ciucă, potrivit unui mesaj postat pe pagina de Facebook a Guvernului.

Comentarii