Monstrul care a violat un băieţel de numai 10 ani, condamnat la ani grei de puşcărie

sâmbătă, 20 octombrie 2018, 01:57
1 MIN
 Monstrul care a violat un băieţel de numai 10 ani, condamnat la ani grei de puşcărie

Judecătorii ieşeni l-au condam­nat la şapte ani de închisoare cu executare pe individul care, la începutul acestui an, a abuzat sexual un copil de 10 ani. Petrică Cantemir mai poate ataca cu apel sentinţa, care nu este definitivă.

Scenele îngrozitoare au avut loc pe 13 februarie 2018, după ce victima s-a întors de la şcoală. Cantemir a abordat copilul din drum, oferin­du-i bani pentru a merge la magazin de unde să cumpere spirt medicinal. Copilul s-a conformat şi s-a întors în camera în care locuieşte adultul. Cantemir a diluat spirtul cu apă şi, în scurt timp, a ajuns în stare de ebrietate. La un moment dat, s-a întins pe pat şi şi-a scos organul genital, solicitându-i copilului să îi facă sex oral.

„În momentul în care persoana vătămată minoră a refuzat, Cantemir Petrică l-a luat de cap, l-a tras în zona genitală şi i-a introdus forţat penisul în gură, ameninţând-o că o va lovi dacă îl muşcă“, se arată în rechizitoriu.

După scenă, copilul a fost trimis acasă de mama agresorului. Ajuns la domiciliu, victima a început să plângă şi a relatat familiei ce a păţit. Cazul a ajuns în scurt timp la Poliţie, Cantemir fiind arestat de anchetatori. Audiat de procurori, Cantemir a recunoscut scenele cu caracter sexual, însă a precizat că nu „mai ştie exact ce s-a întâmplat“.

Comentarii