Multe şi mărunte: Sin s-a transferat la Sepsi

marți, 11 iunie 2019, 01:43
4 MIN
 Multe şi mărunte: Sin s-a transferat la Sepsi

 

Clubul Sepsi OSK l-a transferat pe fundaşul Andrei Sin, a anunţat, ieri, gruparea ardeleană. Jucătorul, în vârstă de 27 de ani, a semnat un contract valabil pe două sezoane. Andrei Sin a evoluat ultima oară pentru Politehnica Iaşi, iar înainte a mai evoluat pentru CS Otopeni, Callatis Mangalia, Delta Tulcea, Daco-Getica, Unirea Tărlungeni şi ASA Târgu Mureş. Sepsi OSK şi-a schimbat antrenorul în această pauză competiţională. Csaba Laszlo (55 de ani) a preluat echipa, după ce Eugen Negoe şi Marin Barbu au condus echipa în sezonul precedent. Al doilea a fost adus pentru ultimele etape, după plecarea lui Neagoe, care între timp a ajuns la Dinamo.

 

Portugalia, regina naţiunilor

Reprezentativa Portugaliei a câştigat, duminică seară, prima ediţie a Ligii Naţiunilor, învingând în finala disputată la Porto selecţionata Olandei, scor 1-0. Golul a fost marcat de Gonçalo Guedes, în minutul 60. Finala mică a avut loc tot duminică şi a fost câştigată de Anglia în faţa Elveţiei, scor 6-5 în urma loviturilor de departajare. Acest meci a fost arbitrat de Ovidiu Haţegan, care a solicitat asistenţa VAR la un gol marcat de englezi prin Wilson, gol pe care l-a anulat..

Presiune la aeroport

Oficiali turci au denunţat ceea ce presa a scris că a fost un “tratament lipsit de respect” la care au fost supuşi jucătorii naţionalei Turciei, după un zbor de peste şase ore, la sosirea pe aeroportul din Reykjavik, pentru meciul cu Islanda, din preliminariile Campionatului European din 2020. Potrivit presei, care îi citeză pe jucători, membrii delegaţiei turce au aşteptat, duminică seară, ore în şir la ghişeele pentru controlul paşapoartelor, iar unii dintre aceştia au fost controlaţi de mai multe ori. De asemenea, bagajele fiecărei persoane din delegaţia turcă au fost controlate amănunţit. “Aşteptăm de trei ore. Au luat bagajele tuturor. Ceea ce au făcut este lipsit de respect”, a scris mijlocaşul Emre Belezoglu, pe Twitter. Directorul de comunicare al preşedinţiei turce, Fahrettin Altun, a condamnat şi el comportamentul gazdelor, pe care l-a considerat împotriva curtoaziei diplomatice.

Semedo nu mai vrea la Barça

Fundaşul portughez Nelson Semedo, nemulţumit de timpul de joc la FC Barcelona, vrea să plece, însă gruparea catalană vrea 50 de milioane de euro pentru jucător. Deşi jucătorul are clauză de reziliere de 100 de milioane de euro, conducătorii catalani ar fi pregătiţi să accepte o ofertă de 50 de milioane de euro pentru a-l lăsa să plece. Nelson Semedo este nemulţumit deoarece nu are prea mult timp de joc, el fiind concurent pe post cu Sergi Roberto, provenit de la baza La Masia. Semedo a fi cerut oficialilor catalani să-l transfere la altă echipă, iar prima opţiune ar fi Atlético Madrid.

În comă, în urma unui KO

Felipe “Gallito” Orocuta, un boxer din Mexic, a ajuns în comă, la spital, după ce a luptat pentru centura de campion mondial. Imagini cu incidentul grav circulă pe tot internetul, el fiind  resuscitat chiar în ring, după ce a fost făcut K.O. de adversarul său.  “Gallito” a ajuns la spital şi se află în comă, fiind transportat de urgenţă pentru a primi îngrijiri medicale. Pugilistul a suferit o contuzie puternică la cap, formându-i-se un cheag de sânge la creier. Acesta a fost operat de urgenţă şi se speră că îşi va reveni. Afecţiunea este o boală des întâlnită în ultimii ani în cazul boxerilor, mai mulţi ajungând în comă la spital din această cauză. Unii chiar s-au stins din viaţă din acestă cauză. Jonathan “Titan” Rodriguez l-a făcut K.O pe Felipe “Gallito” Orocuta în lupta pentru centura de campion mondial.

Tony Parker se retrage

Baschetbalistul francez Tony Parker şi-a anunţat retragerea din activitate la 37 de ani. Ultima oară, el a evoluat la Charlotte Hornets. Format la INSEP şi trecut pe la Paris, Parker a jucat în NBA din 2001, când s-a alăturat echipei San Antonio Spurs. El a obţinut cu Spurs patru titluri de campion NBA, fiind în 2007 ales MVP.În echipa Franţei, el are 181 de selecţii, fiind campion european în 2013.

 

Comentarii