Campania de Crăciun a Ziarului de Iaşi

MULŢUMIM! Am cumpărat şi materiale didactice pentru şcolile Bojila şi Frumuşica

marți, 19 decembrie 2017, 02:50
5 MIN

Copiii vor primi ghetuţele de piele, căciuliţele, fularele şi mănuşile.

Tolba cu daruri ale copiilor din Bojila şi Frumuşica este aproape gata, iar mâine, pe data de 20 decembrie, vom porni cu ghetuţele de piele, căciuliţele, fularele şi mănuşile, dar şi cele două televizoare noi achiziţionate pentru cele două şcoli, două laptopuri, dar şi două imprimante, topuri de hârtie şi diferite rechizite pentru elevii celor două şcoli. Acest lucru a fost posibil datorită donaţiilor cititorilor Ziarului de Iaşi, care şi-au oferit sprijinul pentru a aduce un zâmbet pe chipurile unor copii sărmani.

Alături de donaţiile în bani, sumă care a fost folosită pentru achiziţionarea darurilor pe care piticii de la Bojila şi Frumuşica le vor primi, un număr mare de ieşeni au donat diferite produse, haine, alimente, încălţăminte sau jucării, pentru familiile sărace din Bojila şi Frumuşica a căror poveste aţi aflat-o din paginile Ziarului de Iaşi.

Cine a mai donat

Doi ieşeni care au dorit să îşi păstreze anonimatul au donat, fiecare, câte 2.000 de lei pentru darurile copiilor de la cele două şcoli din comuna Mădârjac, iar Bogdan Alexa, preşedintele la nivel naţional a Autorităţii Naţionale de Reglementare pentru Serviciile Comunitare de Utilităţi Publice (ANRSC), a donat suma de 1.000 de lei. Acesta a sprijinit şi campania de anul trecut realizată de către Ziarul de Iaşi. Preşedintele ANRSC a menţionat: „Doresc să felicit Ziarul de Iaşi pentru această iniţiativă, pentru campaniile organizate în fiecare an. De fapt, sărbătorile de iarnă aduc căldură, veselie şi linişte, iar prin acest gest am încercat să redau zâmbete, să ofer bucurie şi să luminez sufletele celor mai puţin norocoşi. Orice picătură de fericire este preţuită, aşa că mă bucur că reuşesc să aduc măcar strop de bine şi să luminez chipurile copiilor din comuna Mădârjac pentru ca şi aceştia să poată simţi magia Crăciunului. Le doresc acestora sărbători frumoase, cu bucurie şi un sincer «La mulţi ani»“, a declarat Bogdan Alexa.

Un gest emoţionant a fost făcut şi de către Adriana Săvescu, un chimist ieşean ieşit la pensie, care a dorit să fie alături de copiii de la Bojila şi Frumuşica. Ieşeanca a donat suma de 500 de lei, contactând Ziarul de Iaşi telefonic şi arătându-şi dorinţa de a aduce un zâmbet de Crăciun acestor copii. Bătrâna, din cauza condiţiilor de sănătate, nu s-a putut deplasa, şi a cerut sprijinul reporterilor Ziarului de Iaşi, care s-au deplasat la locuinţa acesteia, pentru ca darurile de Crăciun din această campanie să fie şi din partea sa.

Firma Best Cons Services SRL s-a alăturat, de asemenea, Campaniei de Crăciun, oferind suma de 1.500 de lei pentru darurile micuţilor sărmani din Bojila şi Frumuşica.

Alături de donatorii Campaniei de Crăciun s-au înscris şi elevii din clasa I C Step By Step de la Şcoala „Titu Maiorescu“, care au oferit colegilor lor mai puţin norocoşi din comuna Mădârjac cărţi şi rechizite.

De asemenea,  ieşeanca Silvia a oferit suma de 100 de lei, suma de 100 de lei a fost oferită şi de un ieşean care a dorit să rămână anonim, G.V a oferit pachete cu alimente şi bomboane, Virgil şi Liviu Stoica au oferit pachete cu haine şi încălţăminte, Tudor Broşteanu a oferit suma de 150 de lei, Magda Negrea a donat suma de 150 de lei, iar ieşeanca E.B. a donat suma de 100 de lei.

Lista onorabilă a donatorilor

Bogdan Alexa – 1.000 de lei

Anonim – 2.000 de lei

Anonim – 2.000 de lei

Best Cons Services – 1.500 de lei

Adriana Săvescu – 500 de lei

Clasa I C Step By Step de la Şcoala „Titu Maiorescu“ – cărţi şi rechizite

Silvia – 100 de lei

Anonim – 100 de lei

G.V – pachete cu alimente şi bomboane

Virgil şi Liviu Stoica – pachete cu haine şi încălţăminte

Tudor Broşteanu – 150 de lei

Magda Negrea – 150 de lei

E.B – 100 de lei

Camelia Gavrilă – 800 de lei

Silviu Macovei – 500 de lei

Daniela Andronache – 50 de lei

Rodica şi Mitică – 100 de lei

Ana V. – 200 de lei

Iulian M. – 50 de lei

Radu Vicol – pachete cu haine

Compania Antibiotice –  1.500 de lei

Medic ieşean – 1.000 de lei

Anonim (ieşean) – 1.100 de lei

Constantin Harnagea – 200 de lei

O.D (ieşean) – 100 de lei

M.B (ieşeancă) – pachete cu haine şi jucării

Sorin Moisă – 1.200 de lei

Felicia A. – 50 de lei

Maria B. – 100 de lei

Violeta I. – 50 de lei

Maria V. – 100 de lei

Aurelia C. – produse în valoare de 130 de lei şi îmbrăcăminte

Ancuţa – îmbrăcăminte

Gabriela Vasilache – 500 de lei

Anonim (ieşean) – 200 de lei

Anonim (ieşean) – pachet cu haine şi jucării

Fundaţia Ecologică Green – 1.500 de lei

D.P.B (ieşean) – 100 de lei

Anonim (ieşean) – un televizor

D.F (ieşeancă) – 700 de lei

C.D (ieşeancă) – 500 de lei

M.P (ieşeancă) – 1.000 de lei şi pachete cu haine şi jucării

Marian Şerbescu – 500 de lei

Gabriel Mardarasevici – 3.000 de lei

Rodica (ieşeancă) – 200 de lei plus pachete

Anonim (ieşeancă) – 100 lei plus pachete

Ioan Zapodeanu – 2.000 de lei

Doru Adrian Pănescu – 1.000 de lei

TED Construct – 2.000

Viorel Blăjuţ – 2.500 de lei şi pachete în valoare de 2.500 de lei

Petru Movilă – 1.000 de lei

Grădiniţa cu Program Prelungit nr. 14 – pacheţele cu dulciuri şi fructe

Comentarii