Navalnîi va reveni în Rusia: Putin se află în spatele infracţiunii

joi, 01 octombrie 2020, 10:16
1 MIN
 Navalnîi va reveni în Rusia: Putin se află în spatele infracţiunii

Alexei Navalnîi spune că vinovatul pentru otrăvirea sa este președintele rus, Vladimir Putin. El a descris și efectele pe care le-a avut agentul neurotoxic asupra sa.

Într-un interviu pentru Der Spiegel, Navalnîi a declarat că liderul de la Kremlin se află în spatele tentativei de asasinat dar a subliniat că nu se teme de regim și că va reveni în Rusia: „Misiunea mea acum este să rămân curajos”.

„Susţin că Putin se află în spatele infracţiunii şi nu am nicio altă versiune despre ceea ce s-a întâmpla”, a declarat Alexei Navalnîi pentru săptămânalul german, care va publica interviul integral în cursul zilei de joi.

Occidentul a cerut explicaţii din partea Kremlinului, care a negat orice implicare în acest incident şi a afirmat că trebuie întâi să vadă dovada unei infracţiuni.

„Nu simţi nicio durere, dar ştii că mori”, a spus Navalnîi referitor la momentul în care agentul toxic a început să-şi facă efectul asupra sa. El a adăugat că va reveni în Rusia: „Misiunea mea acum este să rămân curajos. Şi nu mi-e frică de nimic!”.

Aflați amănunte de pe digi24.ro.

Comentarii