O tânără a ajuns pe masa de operaţie din cauza unui experiment sexual neobişnuit

luni, 21 februarie 2022, 09:59
1 MIN
 O tânără a ajuns pe masa de operaţie din cauza unui experiment sexual neobişnuit

O fată, în vârstă de 18 ani a fost operată de medici după un accident cel puţin neobişnuit. Din dorinţa, probabil, de a experimenta tânăra şi-a introdus în vagin un recipient al unui deodorant cu pulverizator. Aceasta a introdus recipientul cu partea mobilă, unde era montat pulverizatorul, dotat şi cu un arc. La un moment dat, căpăcelul de mici dimensiuni, împreună cu arcul, au rămas înăuntru.

Speriată, fata nu a spus iniţial nimănui, sperând că nu va fi nici o problemă. În timp, însă, aceasta a început să resimtă dureri tot mai mari în zona abdominală, până s-a văzut nevoită să ajungă la Urgenţe. Iniţial acesta nu le-a spus cadrelor medicale ce s-a întâmplat, însă în cele din urmă, a mărturisit echipei de chirurgi, care a fost nevoită să o opereze.

Bucata rămasă în interior s-a infectat şi s-a format un chist în jurul ei. „Pacienta a fost examinată imagistic, fiind iniţial suspectată o tumoră în zona vaginală. La examen s-a confirmat prezenţa unei formaţiuni pseudotumorale. În realitate era vorba despre un corp străin, în jurul căruia s-a format un granulom. A fost programată pentru operaţie, fiind ulterior înlăturat obiectul străin, care cauza o stare de infecţie ce se putea agrava foarte mult”, a precizat un asistent din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă.

Citiţi materialul integral pe monitorulbt.ro

 

Comentarii