OMS recomandă oamenilor să petreacă Crăciunul online în anul pandemiei de Covid

marți, 24 noiembrie 2020, 10:51
2 MIN
 OMS recomandă oamenilor să petreacă Crăciunul online în anul pandemiei de Covid

Un Crăciun în grup restrâns, fără o mare reuniune de familie, este fără îndoială "ce mai bună opţiune" pe timp de pandemie pentru majoritatea ţărilor, a estimat luni Organizaţia Mondială a Sănătăţii (OMS).

Potrivit Mariei Van Kerkhove, responsabilă cu gestionarea pandemiei în cadrul OMS, o celebrare online ar putea fi o soluţie. "Chiar dacă nu puteţi sărbători împreună anul acesta, puteţi găsi mijloace de a sărbători când aceasta (pandemia) se va sfârşi", a recomandat ea.

"Este incredibil de dificil pentru că, în special în perioada sărbătorilor, vrem foarte tare să fim cu familia noastră. Însă în unele cazuri, a nu avea o mare reuniune de familie este opţiunea cea mai sigură", a subliniat Maria Van Kerkhove, însărcinată cu gestionarea pandemiei în cadrul OMS.

Potrivit Mariei Van Kerkhove, o celebrare online ar putea fi o soluţie. "Chiar dacă nu puteţi sărbători împreună anul acesta, puteţi găsi mijloace de a sărbători când aceasta (pandemia) se va sfârşi", a recomandat ea. "Facem astfel în familia mea şi vom sărbători pe cinste atunci când (pandemia) se va sfârşi", a mărturisit Maria Van Kerkhove.

Aflați amănunte de pe economica.net.

Comentarii