Orban: Să nu credeţi că PSD nu există. Noi suntem ziua, ei sunt noaptea ca hoţii

vineri, 25 septembrie 2020, 19:20
2 MIN
 Orban: Să nu credeţi că PSD nu există. Noi suntem ziua, ei sunt noaptea ca hoţii

Preşedintele PNL Ludovic Orban a declarat că deşi PSD nu se vede în Bucureşti, nu înseamnă că el nu există. Liderul liberalilor a adăugat că Gabriela Firea vine doar din când în când în Capitală, doar ca să participe la emisiuni televizate sau ocazional vizitează şi Primăria. El a adăugat că nu Firea conduce Bucureştiul, ci Florentin Pandele, soţul acesteia, pentru că „în casa aceea cântă cocoşul”.

„Eu nu am văzut PSD în campania asta în Bucureşti. Aţi văzut? Să nu credeţi că nu există. Noi suntem ziua, ei sunt noaptea ca hoţii. Noi suntem la vedere, ei sunt în ascuns. Noi suntem la suprafaţă, ei sunt în subterane. Şi-au luat firmă pe care nimeni nu ştie cu cât o plătesc, o plătesc la negru în mod evident, nu ştiu dacă aţi auzit de ei, cei care au scos Marea Britanie din Uniunea Europeană şi acum îşi imaginează că pot scoate şi Bucureştiul din Uniunea Europeană, dar singurul lucru pe care o să îl realizeze este că o să o scoată pe Firea din Bucureşti. De fapt nici nu trebuie să o scoată pe Firea din Bucureşti, pentru că ea nu este în Bucureşti decât din când în când, când apare la televizor şi la Primărie, dar foarte rar. În rest o găsiţi în Voluntari, alături de Pandele. Credeţi că altcineva ia decizii la Bucureşti decât Pandele? Vă înşelaţi, în casa aceea cântă cocoşul”, a afirmat Ludovic Orban vineri seara la evenimentul de final de campanie electorală PNL şi USR-PLUS, la Verde Stop Arena.

Premierul a mai spus că PSD este un adversar care nu se dă în lături de la nimic, pentru că social-democraţii sunt disperaţi fiindcă simt că pierd.

Aflați amănunte de pe news.ro.

Comentarii