Paşaport pentru infern

joi, 08 august 2019, 01:43
2 MIN
 Paşaport pentru infern

CFR Cluj – Cetic Glasgow 1-1 (1-1) în primul meci pentru turul III preliminar al Ligii Campionilor

CFR: Arlauskis – Susic, Vinicius, Burcă, Camora – Djokovic, Bordeianu, Aurelio, Deac – Omrani ('66 -Păun), Rondon ('75 – Ţucudean). Antrenor: Dan Petrescu.

Celtic: Bain – Bolingoli, Ajer, Simunovic ('75 – Jullien), Elhamed ('87 – Bitton) –Forrest, Brown, Christie, McGregor –Edouard, Morgan ('66- Ntcham). Antrenor: Neil Lennon.

Arbitru: Srdjan Jovanovic (Serbia)

Aşa cum a anticipat antrenorul Dan Petrescu, meciul CFR – Celtic a fost unul de luptă, ambele echipe au evoluat ofensiv şi, de multe ori, spectaculos. Primele emoţii au fost la poarta lui Arlauskis, care a prins greu un şut al lui Rondon (min. 4), dar îm minutul următor dispecerul clujean Deac a pus o pasă atât de neaşteptată încât l-a surprins şi pe desrtinatarul Rondon. Nici Omrani n-a fost mai inspirat în min. 23, iar cinci minute mai târziu s-a deschis scorul: Deac a furnizat o altă pasă fină, în adâncime, Rondon l-a „executat” pe Bolingoli şi a înscris la colţul lung. Oarecum neaşteptat, CFR nu a jucat la menţinerea rezultatului, iar Celtic a ieşit mai vijelios la atac. Şi în min. 37, pe fondul unei neatenţii în defensiva ardeleană, Forrest l-a surprins pe Arlauskis cu un şut pe jos. Până la pauză, scoţienii au fost mai insistenţi dar în debutul părţii secunde, clujenii au asaltat din nou poarta lui Bain, un gol gata făcut de Omrani fiind salvat miraculos de Brown şi Bolingoli. După iureşul ceferist de la începutul reprizei, scoţienii au calmat jocul, rezultatul de 1-1 fiind avantajos pentru ei. În min. 77, Edouard şi Brown l-au pus din nou într-o poziţie avantajoasă pe Forrest, dar şutul acestuia pe jos-specialitatea casei – a trecut alături de ţintă. În replică. Ţucudean, de-abia intrat a avut o ocazie imensă,şutul său fiind deviat de Ajer. Finalul a aparţinut oaspeţilor, în mod firesc mai proaspeţi dacă ţinem cont de media de vârstă. Şutul lui Păun, respins de Bain, şi reluarea din foarfecă a lui Ţucudean au fost ultimele zvâcniri ofensive ale CFR, pe care o aşteaptă un meci imposibil în infernul de pe „Hampden Park”.

Comentarii