Patru ieșeni au fost spulberaţi de un şofer băut care a intrat pe contrasens

marți, 11 iunie 2019, 00:32
2 MIN
 Patru ieșeni au fost spulberaţi de un şofer băut care a intrat pe contrasens

Patru ieşeni au ajuns la spital după o excursie în zona Poiana Teiului. Maşina în care se aflau aceştia a fost lovită frontal de un alt autoturism condus de un tânăr beat criţă, care a pierdut controlul volanului şi a pătruns pe contrasens.

În urma coliziunii violente, bărbatul care se afla la volanul autoturismului cu număr de înmatriculare de Iaşi a rămas încarcerat şi a fost scos din interiorul maşinii avariate de către pompieri. Accidentul a avut loc duminică seara, în jurul orei 19.30, în localitatea Pâţâligeni, din comuna Pipirig, iar în urma coliziunii frontale, a fost rănit şi şoferul vinovat de producerea accidentului. „În urma cercetărilor efectuate de către poliţiştii rutieri din cadrul oraşului Târgu Neamţ a rezultat faptul că un tânăr de 24 de ani, din Pipirig, a condus un autoturism pe DN 15 B, din direcţia Târgu Neamţ – Poiana Teiului, iar în localitatea Pâţâligeni ar fi pierdut controlul volanului, moment în care a pătruns pe contrasens, intrând în coliziune cu un autoturism condus de către un bărbat în vârstă de 47 de ani, din Iaşi, care circula regulamentar. În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a ambilor conducători auto, a unui minor de şapte ani, a unei tinere de 18 ani şi a unei femei de 44 de ani, pasageri în autoturismul bărbatului din Iaşi, care au fost transportaţi la spital pentru îngrijiri medicale”, au precizat reprezentanţii Poliţiei Neamţ.
 
Poliţiştii au testat ambii şoferi, iar în cazul celui vinovat de producerea accidentului a rezultat că el consumase alcool înainte de a se urca la volan. Acesta avea o alcoolemie de peste 0,30 mg/l alcool în aerul expirat, motiv pentru care a fost deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. 

Comentarii