Pe cine mai şantajează Buhaiul Şantajist

miercuri, 24 octombrie 2018, 01:50
2 MIN
 Pe cine mai şantajează Buhaiul Şantajist

Se întreabă lumea în ultima vreme ce l-a apucat pe Buhaiul Şantajist de nu mai conteneşte în a scrie despre un om de afaceri din târg cu o carieră onorabilă în afaceri. L-o fi răzbit foamea de parale sau setea de arginţi? Amicul nostru Archibald Tănase, informat foarte bine asupra chestiunii, ne-a furnizat o explicaţie interesantă şi conformă cu profilul pshiologic al Buhaiului, care, exact ca în experimentul lui Pavlov, salivează de fiecare dată când vede  un portofel sau vreo bancnotă.

Spune, aşadar, amicul Archibald că Buhaiul a cumpărat acum ceva vreme o câtime din acţionariatul unui post de radio local, convertind o datorie a amicului Trompea (de notat şi ce cârdăşie mai avea şi fostul reftor) în procentele respective. După această manevră s-a pus pe capul acţionarului majoritar, doar, doar l-o convinge să-i dea şi restul pe nimica toată, sau poate chiar gratis.

Nu-i prima dată când spunem că acest personaj toxic nu-şi are locul în peisajul media local, şi că mai bine ar figura într-o enciclopedie a tâlharilor, la capitolul arme improvizate, acolo unde se arată cum unele instrumente domestice, printre care poate fi considerat şi un ziar, pot fi folosite ca arme.

Şi nu-i prima oară când semnalăm că justiţia trebuie să-şi facă treaba cu un asemenea ipochimen mai mult decât şi-a făcut-o cu alţii, unii chiar inocenţi. Confuzia pe care o fac autorităţile, şi anume că libertatea de expresie permite împroşcarea cu noroi în stânga şi dreapta, este de rău augur şi trebuie musai corectată. Buhaiul trebuie prins de nas şi dus la judecată. Ar fi un prim semn de normalitate.

Ficiorul lui Dodorel a schimbat maşina

Mai zic sursele noastre că ficiorul îndrăgitului om de drept şi politică, Dodorel, a făcut o achiziţie de mai mare dragul zilele trecute. După cum se ştie, odrasla cu pricina a fost victima unui accident de circulaţie, adică a izbit maşina într-un cap de pod, iar urmarea a fost dureroasă. Medicii de la Neuro s-au străduit un pic să-i refacă articulaţiile coloanei şi, spre marea uşurare a noastră, au reuşit cu brio. Fireşte că băiatul a avut nevoie de o consolare, drept urmare a şi comandat un Hyundai Tucson de toată frumuseţea pe care-l plimbă acum prin târg, spre lauda prietenilor şi a cunoscuţilor. Şi, desigur, spre lauda tatălui, care are un motiv în plus de mândrie.

**** PONT ****

Materialele de mai sus sunt o parodiere umoristică a realităţilor ieşene şi naţionale, realităţi care sunt tratate la modul cel mai serios în articolele de news ale ediţiei noastre. Orice asemănare cu oameni şi fapte din viaţa reală poate fi, aşadar, pur întâmplătoare.

 

 

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii