Pelerinaje în Mexic, Brazilia şi Argentina, organizate de Episcopia Romano-Catolică

luni, 29 octombrie 2018, 02:56
2 MIN
 Pelerinaje în Mexic, Brazilia şi Argentina, organizate de Episcopia Romano-Catolică

Episcopia Romano-Catolică din Iaşi mai organizează încă trei pe­lerinaje în 2018 prin Oficiul pen­tru Pelerinaje, unul dintre ele începând chiar de luni, 29 octombrie, şi urmând să se finalizeze pe 8 noiembrie.

Creştinii care s-au înscris urmează să viziteze mai multe zone din Turcia şi Grecia, incluzând atât obiective turistice, cât în special zone religioase. Preţul pentru acest pelerinaj este de 520 de euro şi încă 100 de lei care confirmă prezenţa, fiind asigurat transportul cu autocarul, zece nopţi de cazare cu mic dejun şi cină incluse, un ghid însoţitor şi mai mulţi ghizi locali, cât şi diferite excursii locale.

Următorul pelerinaj din 2018 are loc în perioada 13 – 26 noiembrie, în Argentina şi Brazilia, se desfăşoară sub tematica generală „Isus, Regele Universului“ şi presupune ajungerea în Buenos Aires prima oară, unde va avea loc un tur de oraş pentru început. Pe lista vizitelor mai există Lujan, Cascadele de pe Iguazu, Maringa, San Paulo, Aparecida şi Rio de Janeiro. Costul total al acestui pelerinaj este de 1.750 de euro şi încă 300 de lei pentru diverse cheltuieli organizatorice, fiind asigurate biletele de avion către Buenos Airea şi retur, din Rio de Janeiro, 12 nopţi de cazare, transportul cu autocarul în cele două ţări şi diverse cheltuieli conexe, nefiind incluse intrările la obiectivele cu plată sau tururile ghidate.

Ultimul pelerinaj din 2018 are loc în Mexic, între 9 şi 17 decembrie, având ca obiect principal participarea la sărbătoarea Sfintei Fecioare Maria de la Guadelupe. În cadrul acestui pelerinaj va fi vizitat Mexicul, Biserica din Guade­lupe, Tepeyec, Teotihuacan, vor fi vizitate pirami­dele, mănăstirea carmelitană din parcul Nixcongo şi Catedrala din Morelia, Taxco, Cholula, Puelba, Atotonilco sau Sanctuarul Sf. Miguel Xochimilco. Preţul pelerinajului este de 1.400 de euro şi de încă 300 de lei ce trebuie achitaţi suplimentar, incluzând, printre altele, opt nopţi de cazare şi biletele de avion până în Mexic şi înapoi.

Comentarii