Pensionarul care a lovit trei maşini conducând băut, arestat la domiciliu

marți, 03 decembrie 2019, 23:08
1 MIN
 Pensionarul care a lovit trei maşini conducând băut, arestat la domiciliu

Ieşeanul de 70 de ani prins băut la volan după ce a lovit mai multe maşini a fost arestat la domiciliu. Bărbatul, din municipiul Iaşi, se afla la volanul unui autoturism Volkswagen Passat, iar din cauza alcoolului băut a pierdut controlul volanului şi a lovit un Audi A4, o Dacia 1310 şi o Toyota Yaris. 

Acesta avea o alcoolemie de 0,96 mg/l alcool pur în aerul expirat. „În urma cercetărilor efectuate până în prezent s-a constatat fapul că un bărbat de 70 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe şoseaua Iaşi – Hlincea, ar fi pierdut controlul asupra direcţiei de mers, intrând în coliziune cu un autoturism parcat. Ulterior, şoferul şi-ar fi continuat deplasarea, intrând în coliziune cu alte două autoturisme parcate.

Şoferul a fost testat cu aparatul etilotest, care a arătat o valoare de peste 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care acesta a fost condus la o unitate medicală unde i-au fost prelevate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei“, au precizat reprezentanţii Poliţiei Iaşi. Permisul acestuia a fost reţinut în vederea anulării. 

Comentarii