Poliţia scoate bani frumoşi din nunţi şi cumetrii în această perioadă

marți, 20 octombrie 2020, 01:58
1 MIN
 Poliţia scoate bani frumoşi din nunţi şi cumetrii în această perioadă

Poliţiştii amendează „la foc automat“ patroni de restaurante şi localuri care organizează nunţi şi botezuri. Sâmbătă, administratorul unui local a primit o amendă de 5.000 lei deoarece a organizat un botez.

„În urma controlului efectuat la data de 17 octombrie, la un restaurant din municipiul Iaşi, s-a constatat faptul că în interior era organizat un botez cu participarea mai multor persoane, lucru care contravine noilor măsuri de protecţie şi distanţare socială dispuse în vederea combaterii pandemiei de COVID 19. Societatea comercială a fost sancţionată contravenţional cu amendă în valoare de 5.000 de lei“, au precizat reprezentanţii Poliţiei Iaşi.

În urma controalelor realizate de către poliţişti, o feme­ie de 32 de ani din Paşcani a fost sancţionată deoarece nu purta mască în piaţa din municipiu.

În urma neregulilor constatate pe parcursul acţiunilor au fost aplicate 121 de sancţiuni contravenţionale în valoare de 45.600 de lei, dintre care 117 pentru nerespectarea măsurilor de protecţie individuală.

Comentarii