Polițistul Marian Godină, anchetat deoarece a luat apărarea colegei din Pașcani revoltată de corupția din sistem

joi, 12 decembrie 2019, 22:38
2 MIN
 Polițistul Marian Godină, anchetat deoarece a luat apărarea colegei din Pașcani revoltată de corupția din sistem

Polițistul Marian Godină a anunțat pe pagina lui de FB că este cercetat deoarece a luat apărarea Andradei, polițista din Pașcani care a reclamat corupția din sistem. În urma demersului său  au fost depuse în jur de o sută de plângeri împotriva şefului Poliţiei ieşene după ce acesta a dispus cercetarea disciplinară a tineri agente din Paşcani. După trei luni de la acest moment, a venit ”nota de plată” pentru Godină din partea IGPR.. 

”După ce am postat pe Facebook despre cazul colegei mele de la Pașcani (colega cercetată pentru niște postări de pe Fb) și am făcut o sesizare către IPJ Iași, inspectorul șef de acolo, domnul comisar șef Gâtlan Costel, s-a ales cu câteva zeci de reclamații care au fost însă rapid clasate de către IGPR.

In urma celor întâmplate, Direcția de Control Intern din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române s-a autosesizat și a trimis o adresă spre Biroul Control Intern din IPJ Brașov prin care cere efectuarea de verificări în ceea ce mă privește, indicând ei acolo și un articol pe care ar fi posibil ca eu să-l fi încălcat prin faptul că am postat lucrurile acelea.

După cum scria pe acea adresă, pe care am citit-o azi cu deosebit interes, este vorba de o postare "de pe profilul public a lucrătorului Godină Marian". Erau acolo și coli A4 cu printuri de pe pagina mea, chiar m-am uitat să-l văd și pe Pablo p-acolo.
Am făcut un raport foarte scurt și la obiect, în care am scris că nu am încălcat acel articol invocat de ei. Între noi fie vorba, nici nu aveam cum să-l încalc și nici nu înțeleg cine s-o fi gândit la așa ceva.
M-am abținut cu greu să scriu că profilul public este "AL" lucrătorului, nu "a" lucrătorului, iar profilul este de fapt o pagină. 
Mai atenți puțin la acorduri, băieți, că d-aia ies bancuri cu noi”, a scris Marian Godină pe pagina sa de FB

Despre polițista din Pașcani, citiți AICI

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii