Ponta ar fi vrut să fie invitat la Congresul PSD pe post de mentor

vineri, 28 iunie 2019, 22:24
2 MIN
 Ponta ar fi vrut să fie invitat la Congresul PSD pe post de mentor

Fostul premier Victor Ponta a publicat o postare-fluviu pe Facebook în noaptea dinaintea primului Congres PSD după arestarea lui Liviu Dragnea. Liderul Pro România a declarat că ”regretă că nu a fost invitat la congres” și că ar fi mers la întâlnirea social-democraților, dar nu ca să îi critice, ci ca să le spună să se schimbe dacă vor să nu fie trimiși în opoziție de USR și PNL:

”Acesta este un apel către liderii PSD și ALDE / dar mai ales un apel pentru toți votanții de centru stânga progresiști, ProEuropeni, Pro bună guvernare și Pro dezvoltare a României!”, începe Ponta postarea.

Totodată, fostul premier a mai vorbit și despre ”aroganța” cu care PSD tratează ALDE și le-a transmis social-democraților că doar împreună pot consolida un eșicher solid la stânga politicii românești:

”Urmează desemnarea candidatului la Prezidențiale- la ce am văzut până azi din nou sondaje măsluite, jocuri de culise, circ, aroganța ! După care o atitudine arogantă față de ALDE și sfidătoare față de ProRomania! Oricine rezultă din acest proces viciat va fi învins fără niciun efort de candidații PNL și USR – nu vom avea un candidat de centru stânga în turul al doilea / după care “bulgărele de zăpadă” se va rostogoli la Alegerile locale și parlamentare! Dezastru total – PNL si USR vor ajunge la Guvernare fără să facă măcar efortul de a-și pregăti o echipă și un proiect solid! Cred că pentru a evita acest scenariu negativ Partidele de Centru Stânga trebuie să organizeze #AlegeriPrimare deschise ( nu doar pentru membrii de partid – ci pentru orice cetățean care vrea să își exprime opinia )!”, notează Victor Ponta pe pagina de Facebook.

Comentarii