Premieră: oficialii județului, prezenți la deschiderea anului școlar la o școală specială, la Pașcani

luni, 13 septembrie 2021, 20:16
1 MIN
 Premieră: oficialii județului, prezenți la deschiderea anului școlar la o școală specială, la Pașcani

Deschiderea oficială a anului școlar la Școala Gimnazială Specială din Pașcani a fost făcută în prezența șefilor județului. 

Prefectul Marian Grigoraș, deputatul Alexandru Muraru, președintele CJ Costel Alexe, șefa IȘJ Iași Luciana Antoci,  adjuncții IȘJ  Cristian Pravăț și Florentin Traian Ciobotaru, inspectorii Gabriela Raus, Gabriela Condrea,  Cristinel Iordachioaia, Lăcrămioara Doncean, domnului primar al municipiului Pașcani, Marius Pintilie, viceprimarul Cristian Rățoi etc au fost printre elevii Școlii Speciale înainte de a intra la clase.

”Mulțumim pentru parteneriatul viabil pe care îl dezvoltăm an de an cu părinții și educatorii din centrele de servicii sociale  CSS „Sf. Nicolae”,  CSS „Sf. Stelian” și CSS „ Mihail Sadoveanu”. 


Ne dorim să scriem împreună un nou capitol din povestea specialilor de Pașcani, cu experiențe autentice de învățare care să contribuie în mod vizibil la dezvoltarea fiecărui elev”, scrie pe pagina de Facebook Scoala Gimnaială Specială Pascani, unde au fost atașate ai multe imagini.

Comentarii