Preotul Dan Damaschin, celebru pentru actele lui de caritate, blocat de Facebook

marți, 28 septembrie 2021, 10:58
2 MIN
 Preotul Dan Damaschin, celebru pentru actele lui de caritate, blocat de Facebook

Preotul Dan Damaschin de la Maternitatea Cuza Vodă, devenit figură publică după ce a ajutat sute de copii nevoiași, și-a făcut un nou cont de Facebook. Motivul îl reprezintă, după cum spune el în prima postarea de pe noul cont, că cel vechi i-a fost blocat fără nicio înștiințare/avertisment.

”Doamne ajută, oameni dragi!

După două săptămâni de abstinență (puteți spune chiar de sevraj) de la Facebook, am luat decizia să o luăm de la 0.
Primesc zilnic zeci de telefoane și sunt întrebat de ce nu mai postăm nimic despre lucrurile frumoase pe care le făceam împreună și vi le aduceam la cunoștiință prin paginile acestei rețele socializare sau pur și simplu de ce i-am blocat.
Adevarul gol – goluț este că muncim la fel de mult la nenumărate proiecte și nu am bloca niciodată pe nimeni (ce frumoasă – i libertatea de exprimare, nu-i așa!!!), doar că fără nici un motiv sau preaviz Facebook ne-a blocat pe noi și pe toți prietenii noștri dragi, prin retragerea dreptului de administrare a paginilor DAN DAMASCHIN și BISERICA MATERNITĂȚII CUZA VODĂ și, mai grav, prin ascunderea profilului personal DAN DAMASCHIN și eliminarea oricărui conținut propriu din rețea pentru "verificare", amintindu – ne zilnic în schimb că în curând pagina vă fi ștearsă definitiv. 

 Chiar dacă nu este deloc ușor pentru noi să lăsăm în urmă 10 ani de muncă în plan mediatic pe platforma Facebook, cu aproape 200000 (doua sute de mii de prieteni și urmăritori de suflet), ne încăpățânăm și o luăm de la capăt.
Din acest motiv, începând de astăzi ne vom întâlni zi și noapte pe noul meu profil principal:
https://www.facebook.com/preot.dandamaschin
Cei care doriți să fiți în legătură mai strânsă cu binele pe care îl facem aici în Moldova, (cu ajutorul dumneavoastră, desigur) mă veți găsiți din nou aici.”, a scris preotul pe noul cont, care poate fi citit intagral AICI

Comentarii