Presa britanică susține că el ar fi iubitul Emmei Răducanu…

miercuri, 22 septembrie 2021, 12:44
1 MIN
 Presa britanică susține că el ar fi iubitul Emmei Răducanu…

Prin reușita spectaculoasă și surprinzătoare la US Open, Emma Răducanu a devenit celebră peste noapte, și, inevitabil, a intrat în atenția tabloidelor britanice.

Conform publicației Celeb Saga, prietenul Emmei ar fi cântărețul Harvey Leigh Cantwell.

Cantwell, cunoscut drept HRVY, are 22 de ani, este și prezentator al unui show TV de la CBBC și este foarte popular în Marea Britanie. El are peste 4,1 milioane de urmăritori pe Instagram.

Sursa citată susține că Harvey Leigh Cantwell a studiat la Leigh Academy, din Dartford (Kent). Talentul muzical al lui Cantwell s-a remarcat încă din copilărie. El a scos prima sa melodie în 2013, când avea doar 14 ani.

"HRVY a urmărit-o pe Wmma la Wimbledon și i s-a părut uimitoare, așa că a decis să o contacteze. Ea a fost foarte flatată de gestul lui și cei doi au început să schimbe mesaje, potrivit 3dots.

Sunt la început, dar par să se înțeleagă bine. El e cu siguranță foarte implicat", a declarat o sursă apropiată lui Harvey Leigh Cantwell, pentru The Sun.

Conform sursei citate, Emma și Harvey formează un cuplu de doar câteva luni, iar relația lor ar fi început după turneul de la Wimbledon, când Harvey i-a urmărit meciurile și a decis să o contacteze.

Britanicii susțin că averea lui Harvey este cuprinsă undeva între 500.000 și un milion de dolari.
Emma Răducanu a primit 2,1 milioane de dolari după câștigarea US Open.

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii