Președintele Igor Dodon, coordonat de mercenari ucigași. Dezvăluirile presei din Chișinău

marți, 27 octombrie 2020, 12:40
1 MIN
 Președintele Igor Dodon, coordonat de mercenari ucigași. Dezvăluirile presei din Chișinău

Presa de la Chișinău face în aceste zile dezvăluiri explozive. Potrivit unei anchete locale, campania electorală a președintelui Igor Dodon ar fi coordonată de mercenari ai armatei private Wagner sau polit-tehnologi care ar fi fost implicați în scandaluri de ucidere a unor jurnaliști!

O investigație a jurnaliștilor de la deschide.md arată că președintele Moldovei, Iogor Dodor, ar fi coordonat de către mercenari, iar agenda primului om în stat ar fi făcută de agenți FSB (Serviciul Federal de Securitate).

„Menționăm că toate personajele din această investigație nu sunt la prima deplasare de serviciu în Moldova. Toți au fost parte și din alte campanii electorale și nu doar din Moldova, dar mai ales, echipa de bază – formată din 10 oameni care s-a coagulat la alegerile locale din Chișinău, din toamna lui 2019.

Toți protagoniștii au fost parte și din campania electorală pentru Chișinău, unde victoria lui Ion Ceban a fost la câteva procente – procente „muncite“ cu greu de desantul para-militar electoral trimis din Rusia”, titrează ziarul din Republica Moldova.

Continuarea, pe gandul.info

Comentarii