Primarul Timișoarei, furios din cauza noilor restricții pentru cei vaccinați

miercuri, 22 septembrie 2021, 22:18
1 MIN
 Primarul Timișoarei, furios din cauza noilor restricții pentru cei vaccinați

Restricţiile aplicate tuturor timişorenilor, indiferent dacă s-au vaccinat sau nu, sunt nedrepte, vor afecta economia locală care suferă grav din cauza pandemiei şi a scumpirilor, şi învrăjbesc oamenii, crede primarul Dominic Fritz.

Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă a decis, miercuri, potrivit regulilor naţionale, ca Timişoara trebuie să intre într-o carantină de noapte, în week-enduri. Primarul Timişoarei, Dominic Fritz, care s-a retras din CJSU, nu este de acord cu această decizie.

„Restricţiile aplicate tuturor timişorenilor, indiferent dacă s-au vaccinat sau nu, sunt nedrepte, vor afecta economia locală care suferă grav din cauza pandemiei şi a scumpirilor, şi învrăjbesc oamenii. În primăvară situaţia era diferită: nu aveam încă vaccinul disponibil pentru toţi. Cer imperativ Guvernului, singurul decident în privinţa măsurilor, ca persoanelor care s-au vaccinat să nu le fie aplicate restricţiile, în Timişoara şi peste tot în ţară. Nu mai este niciun dubiu: acest val este un val al nevaccinaţilor. 97% dintre cei internaţi în luna septembrie la Spitalul Victor Babeş din Timişoara sunt nevaccinaţi“, a transmis Dominic Fritz.

Primarul susţine că este un partizan al măsurilor care încurajează vaccinarea, singura care ne poate scoate, cu adevărat, din pandemie.

Aflați amănunte de pe adevarul.ro.

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii